Smukke og velplejede

Negle og hænder

Smukke negle hos Hasseris Skin Lounge

Dine hænder og negle er en del af førstehåndsindtrykket, når du hilser på andre – en del af dit “visitkort” udadtil. Med vores behandlinger til neglene får du et flot og elegant resultat.

Hos Hasseris Skin Lounge tilbyder vi en plejende manicure, hvor både hænder og underarme peeles, neglebåndene tilrettes og neglene files i form og poleres. Du kan også få en Gel Polish eller Shellac, som begge giver dig en super stærk holdbar farve på neglene. Til både Shellac og Gel Polish kan tilvælges en let forstærkning – i form af Plexigel for Shellac eller BIAB (Builder In A Bottle) for Gel Polish. Vi tilbyder ligeledes masser af muligheder for kreative udsmykninger af neglene med både sten og glimmer, hvis du er til lidt mere spræl og bling-bling.

Køb hudpleje og makeup i vores webshop

Køb din neglepleje online

Pleje, styrke, forlængelse og farve

Negle hos Hasseris Skin Lounge

Manicure

Med en manicure hos Hasseris Skin Lounge får du en professionel og plejende behandling af dine hænder og negle. Hænder og underarme peeles, vi tilretter neglebånd samt filer og polerer neglene. Den afsluttende cremepleje og håndmassage gør dine hænder fløjsbløde og beskytter huden ekstra godt.

Shellac

Shellac kan bedst betegnes som en professionel og ekstra hårdfør neglelak. Shellac findes i et hav af farver, og kan kombineres både med glimmer, similisten osv. Du kan også tilvælge forstærkning med Plexigel, ligesom du kan også få lavet franske negle i Shellac. Holdbarheden for en Shellac er 2-3 uger, og vi anbefaler professionel aftagning, da det er mest skånsomt for neglene.

BIAB & Gel Polish

Hos Hasseris Skin Lounge tilbyder vi forstærkning af dine egne negle med BIAB, også kendt som “Builder In A Bottle”. BIAB er et produkt, som forstærker neglene, mens dine egne negle vokser sig lange, stærke og sunde. Produktet kan også bruge til reparationer og mindre forlængelser og virker super godt sammen med din Gel Polish farve.

Kontakt os med spørgsmål

Babyboomers hos Hasseris Skin Lounge
Blue Moon hos Hasseris Skin Lounge
First love hos Hasseris Skin Lounge
Franske negle hos Hasseris Skin Lounge
Gele negle hos Hasseris Skin Lounge
Glimmer negle hos Hasseris Skin Lounge
Grønne negle hos Hasseris Skin Lounge
Lilla negle hos Hasseris Skin Lounge
Married to the mauve hos Hasseris Skin Lounge
Naturlige negle hos Hasseris Skin Lounge
Smukke negle hos Hasseris Skin Lounge

Smukke negle

Sig goddag til verden med smukke hænder og negle – hos Hasseris Skin Lounge er vi eksperter i negle og hænder! Bestil tid til en negle behandling hos os, og oplev selv fornøjelsen af velplejede hænder og smukke negle.