Smukke og velplejede

Negle og hænder

Smukke negle hos Hasseris Skin Lounge

Dine hænder og negle er en del af førstehåndsindtrykket, når du hilser på andre – en del af dit “visitkort” udadtil. Med vores behandlinger til neglene får du et flot og elegant resultat.

Hos Hasseris Skin Lounge tilbyder vi negle i både gele og akryl, ligesom du kan få en plejende manicure eller en flot Shellac. Med gele og akryl er det muligt både at forstærke og forlænge dine naturlige negle, mens en Shellac giver dig en super stærk holdbar farve på neglene. Vi tilbyder ligeledes masser af muligheder for kreative udsmykninger af neglene med både sten og glimmer, hvis du er til lidt mere spræl og bling-bling.

Pleje, styrke, forlængelse og farve

Negle hos Hasseris Skin Lounge

Gele negle & akryl negle

Hos Hasseris Skin Lounge tilbyder vi forstærkning og forlængelse af dine egne negle med enten gele eller akryl. Begge typer kan laves i en naturlig udgave, som baby boomers eller med fransk kant. Negle i gele eller akryl skal vedligeholdes og genopfyldes ca. hver 3. uge, afhængig af hvor hurtigt dine egne negle vokser.

Shellac

Shellac kan bedst betegnes som en professionel og ekstra hårdfør neglelak. Shellac findes i et hav af farver, og kan kombineres både med glimmer, similisten osv. Du kan også få lavet franske negle i Shellac. Holdbarheden for en Shellac er 2-3 uger, og vi anbefaler professionel aftagning, da det er mest skånsomt for neglene.

Manicure

Med en manicure hos Hasseris Skin Lounge får du en professionel og plejende behandling af dine hænder og negle. Hænder og underarme peeles, vi tilretter neglebånd samt filer og polerer neglene. Den afsluttende cremepleje og håndmassage gør dine hænder fløjsbløde og beskytter huden ekstra godt.

Kontakt os med spørgsmål

Babyboomers hos Hasseris Skin Lounge
Blue Moon hos Hasseris Skin Lounge
First love hos Hasseris Skin Lounge
Franske negle hos Hasseris Skin Lounge
Gele negle hos Hasseris Skin Lounge
Glimmer negle hos Hasseris Skin Lounge
Grønne negle hos Hasseris Skin Lounge
Lilla negle hos Hasseris Skin Lounge
Married to the mauve hos Hasseris Skin Lounge
Naturlige negle hos Hasseris Skin Lounge
Smukke negle hos Hasseris Skin Lounge

Smukke negle

Sig goddag til verden med smukke hænder og negle – hos Hasseris Skin Lounge er vi eksperter i negle og hænder! Bestil tid til en negle behandling hos os, og oplev selv fornøjelsen af velplejede hænder og smukke negle.

Share This