Flotte, festlige og farverige negle med

Shellac

Smukke negle hos Hasseris Skin Lounge

Shellac kan bedst betegnes som en professionel og ekstra hårdfør neglelak. Hos Hasseris Skin Lounge kan du vælge mellem et væld af flotte farver fra både CND Shellac og The Gel Bottle.

Med en Shellac behandling får du en super stærk holdbar farve på neglene, der holder i helt op til 2-3 uger. Vi kan også kombinere din Shellac farve med kreative udsmykninger af neglene – både med glimmer og sten, hvis du ønsker dig mere spræl og bling-bling eller det hele blot skal være en tak mere festligt.

Professionel og holdbar UV-lak

Shellac hos Hasseris Skin Lounge

Hvad er Shellac?

Shellac er en slags fusion mellem almindelig neglelak og gele – en professionel behandling, der kun udføres hos uddannede negleteknikere. Lakken hærdes i en UV-lampe, hvilket sikrer at neglene får en stærk beskyttelse, der kan modstå ridser. Shellac kan ikke bruges til at opbygge eller forlænge neglene – hvis du gerne vil have forlænget neglene, skal du vælge enten gele– eller akrylnegle, og så kan vi lægge Shellac’en ovenpå.

Er Shellac for alle?

Den originale CND Shellac er en patenteret, unik teknologi, der er udviklet til både at give brugeren den bedste kvalitet og samtidig minimere risiko for allergi. Som en af de eneste UV-lakker indeholder Shellac således  hverken rene akrylater, formaldehyd, glutaraldehyd eller HEMA (2-Hydroxyethyl Methakrylat). Hos Hasseris Skin Lounge arbejder vi med både CND Shellac samt farver fra The Gel Bottle, der er veganske og cruelty-free.

Hvordan fjernes Shellac?

Efter to til tre uger kan lakken begynde at skalle af, men Shellac er ikke lige så simpelt at fjerne som almindelig neglelak. For at fjerne en Shellac, er den bedste løsning, at du besøger os igen (eller en anden professionel negletekniker). For at fjerne Shellac pakkes hver enkelt negl ind i folie, vat og en særlig shellac-fjerner. Efter ca. ti minutter er lakken løsnet, og den kan langsomt masseres af, så du undgår skader på neglen. 

Kontakt os med spørgsmål

Babyboomers hos Hasseris Skin Lounge
Franske negle hos Hasseris Skin Lounge
Gele negle hos Hasseris Skin Lounge
First love hos Hasseris Skin Lounge
Blue Moon hos Hasseris Skin Lounge
Glimmer negle hos Hasseris Skin Lounge
Grønne negle hos Hasseris Skin Lounge
Lilla negle hos Hasseris Skin Lounge
Married to the mauve hos Hasseris Skin Lounge
Naturlige negle hos Hasseris Skin Lounge
Få smukke negle med en Shellac behandling

Få flotte negle

Sig goddag til verden med smukke hænder og negle – hos Hasseris Skin Lounge er vi eksperter i negle og hænder! Bestil tid til en flot Shellac eller en anden negle behandling hos os, og oplev selv fornøjelsen af smukke, festlige, farverige negle og velplejede hænder.

Share This