Bliv klogere på skønhedsbehandlinger

Spørgsmål & Svar

Det kan være svært at vælge den rette behandling – især hvis det er første gang, du skal besøge os. Læs med her og bliv lidt bedre klædt på med vores Spørgsmål & Svar sektion – vi har samlet lidt af de spørgsmål, vi oftest får stillet.

Hvilken ansigtsbehandling passer til mig? Gør hårfjerning ondt? – Og bliver jeg orange af spray tan? Spørgsmålene kan være mange, men vi svarer gerne på dem alle. Hos os er der ingen dumme spørgsmål, og vi vi altid gerne hjælpe med at træffe det rigtige valg af skønhedsbehandling. I Hasseris Skin Lounge er du i trygge hænder, og finder du ikke svar på netop dit spærgsmål her, så er du altid velkommen til at ringe til os på +45 20338360 eller sende en mail til info@hasserisskinlounge.dk – du kan også skrive til os via formularen på kontakt siden

Køb hudpleje og makeup i vores webshop

Køb hudpleje og makeup

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvilken ansigtsbehandling skal jeg vælge?

  Alle vores ansigtsbehandlinger begynder vi med at bestemme hudtype og tilstand – derfor får du altid en behandling hos os, der er individuelt tilpasset netop din hud. Hvis du er i tvivl om, hvilken ansigtsbehandling, du skal bestille tid til, er du altid velkommen til at kontakte os i Hasseris Skin Lounge enten på telefon +45 22338360 eller e-mail info@hasserisskinlounge.dk. Fortæl os lidt om din huds tilstand, og hvilke resultater, du ønsker at opnå – så finder vi i fællesskab den bedste ansigtsbehandling til dig. Du er også altid velkommen til at kigge forbi os i klinikken for at få bestilt tid til det helt rigtige for dig.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kommer der flere hår, når jeg vokser overlæbe?

  Det korte svar er: Nej. Og faktisk tværtimod – når du begynder at vokse overlæben, vil du opleve, at der med tiden vokser færre og færre hår ud. Der kan dog i forbindelse med hormonelle ændringer ske en forandring i hårenes struktur og vækst. Hårfjerning med voks af overlæben giver dig et langtidsholdbart resultat. Det er meget forskelligt fra person til person, hvor hurtigt hårene i ansigtet vokser, men der kan faktisk gå helt op til halvanden måned, før hårene igen er vokset helt ud efter en voksbehandling.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Gør hårfjerning ondt?

  Svaret er JA! – Men det er ganske kortvarigt og du har glemt det, når du går herfra. Har du for nyligt har været syg, stresset eller fået for lidt søvn, så er kroppen desuden mere sensitiv og smerte vil føles stærkere, hvorfor hårfjerningen nogle gange vil føles mere rar end andre.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kan neglene ånde ved Shellac eller Gel Polish?

  Det lyder måske ikke så skønt, men dine negle består af forhornet, dødt materiale, så de har som sådan ikke behov for at “ånde”, men nærmere brug for fugt og næring. Anvender du daglig olie pleje, kan dine negle således sagtens klare sig. Hos Hasseris Skin Lounge kan du købe flere forskellige slags negleolie og negle plejeprodukter, og vi hjælper dig naturligvis med at finde den helt rigtige kombination, så du holder dine negle sunde og stærke, også under Shellac og Gel Polish.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Bliver jeg orange af spray tan?

  Nej – kun, hvis du selv beder om det! Den solbrune farve, du opnår med en spray tan behandling, sker pga. den kemiske reaktion, tanning væsken danner, når den kommer i kontakt med aminosyrerne i hudens øverste lag. Derfor lægger den endelige spray tan farve sig meget tæt op af den naturlige udløste farve, der kommer, når du solbader.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvad er Cosmeceutical behandlinger?

  Cosmeceuticals er særligt virksomme hudplejeprodukter, som er væsentligt mere effektive end gængse produkter, fordi cosmeceutical produkterne trænge dybere ind i huden, hvor vital collagen, elastin og cellulær aktivitet finder sted. Hos Hasseris Skin Lounge tilbyder vi cosmeceutical behandlinger, der primært er målrettet hud-foryngende effekt og anti-age samt hudproblemer som f.eks. acne, eksem eller rosacea. Med cosmeceutical ansigtsbehandlinger oplever du både øjeblikkelige og varige resultater for din hud.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvorfor kan jeg ikke booke flere forskellige behandlinger i samme omgang?

  Det skyldes ganske enkelt, at vores online booking system kan ikke tage højde for alle de kombinationer af behandlinger, der kan laves. Til hver behandling afsætter vi et givent tidsrum, så ønsker du at booke flere forskellige behandlinger sammen, så er det en rigtig god ide at ringe til os på +45 20338360, så vi får afsat den helt rigtige tid til dine ønskede behandlinger.

Er du klar til en behandling?