Aalborgs skønneste

Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandlinger i Hasseris Skin Lounge

Besøg os i Hasseris Skin Lounge til Aalborgs skønneste ansigtsbehandlinger. Alle vores ansigtsbehandlinger begynder vi med at bestemme hudtype og tilstand – derfor får du altid en behandling hos os, der er individuelt tilpasset netop din hud.

Vi tilbyder både klassiske velvære og dybderensende ansigtsbehandlinger, såvel som cosmeceutical ansigtsbehandlinger målrettet både specifikke resultater og specifikke hudproblemer. Vi arbejder med produkter fra Biologique Recherche, Sensai, og Team Dr. Joseph, ligesom vi tilbyder anti-age behandlinger som f.eks. microdermabrasion, diamantslibning og oxygen behandlinger med dermaOXY.

Vi afslutter altid vores ansigtsbehandlinger med grundig produktvejledning, så du kan forsætte den gode rutine derhjemme og således maximere og forlænge effekten af din professionelle ansigtsbehandling.

Køb hudpleje og makeup i vores webshop

Køb din ansigtspleje online

Vi skræddersyr behandlingen til netop din hud

Ansigtsbehandlinger hos Hasseris Skin Lounge

Klassiske ansigtsbehandlinger

Ved en klassisk ansigtsbehandling hos os er fokus er på helheds oplevelsen og velværet. Vi afrenser huden, efterfølger med hudanalyse, peeling, retning af bryn, ansigts- og decolleté massage, maske – og afslutter med cremepleje samt vejledning i produkter. Vores klassiske ansigtsbehandlinger kan kombineres med forskellige tillægsbehandlinger, som f.eks. oxygen, farvning af bryn m.m.

Ønsker du at booke tid til en klassisk ansigtsbehandling, skal du i online booking vælge Team Dr. Joseph Ansigtsbehandling 60 min.

Anti-age ansigtsbehandlinger

Vi tilbyder forskellige typer af ansigtsbehandlinger specifikt målrettet anti-age til den modne kvinde, f.eks. vores oxygenbehandling og microdermabrasion behandling  – en lækker slibning, der forbereder din hud på den aktive serum, der med oxygen boostes ned i din hud. Du vil opleve huden synligt forbedret og forynget, og med både mere fylde og glød.

Du kan også vælge en Biologique Recherche behandling, hvor ansigtsmusklerne sættes med en facelifting massage.

Ansigtsbehandlinger til problemhud

Er du udfordret af akne eller urenheder i huden, tilbyder vi f.eks. dybderensende ansigtsbehandlinger, ligesom vi har en behandling målrettet teenage-hud. Vi hjælper også gerne med at sammensætte et behandlingsforløb med tilhørende vejledning i produkter til opfølgende hjemmeprogram, uanset hvilket hudproblem du måtte have, f.eks. sensitiv hud, hormonforstyrrelser, m.m.

Ønsker du at booke tid til en dybderensende ansigtsbehandling, skal du i online booking vælge Team Dr. Joseph Ansigtsbehandling 80 min.

Kontakt os med spørgsmål

Hvorfor vælge en professionel ansigtsbehandling?

Få en professionel ansigtsbehandling hos Hasseris Skin Lounge

Først og fremmest fordi professionelle resultater starter med professionel uddannelse! En kosmetiker eller kosmetolog er uddannet inden for hudpleje, og kan skræddersy behandlingen, så den giver det absolut bedste resultat for netop din hud, og de udfordringer du måtte have. Dertil kommer, at produkter til professionel brug i ansigtsbehandlinger er kraftigere, hvilket gør at du oplever helt andre resultater end med f.eks. en skrubbemaske hjemme på badeværelset.

Hvilket resultat skal jeg forvente af en ansigtsbehandling?

Når du får en ansigtsbehandlign hos os, vil du både kunne se og mærke resultatet med det samme. Huden vil føles ren, veltilpas, gennemfugtet og elastisk. Alt efter typen af behandling, vil du også bemærke og føle en synlig forskel i glød, ligesom du vil opleve en forbedring i hudens generelle tilstand. Vores anti-age behandlinger med f.eks. frugtsyre eller oxygen har tillige øjeblikkelig effekt på alderstegn – så hvis du føler dig lidt yngre, når du går herfra, er det helt i orden!

Få en professionel ansigtsbehandling hos Hasseris Skin Lounge

Har en ansigtsbehandling nogen effekt for min hud på længere sigt?

Få en professionel ansigtsbehandling hos Hasseris Skin Lounge

En professionel ansigtsbehandling vil altid have en gavnlig effekt på din hud. Vælger du at gennemføre ansigtsbehandlinger med jævne mellemrum, vil du selvfølgelig opnå endnu bedre og mere vedvarende resultater. Du kan endvidere styrke resultaterne af en ansigtsbehandling ved at anvende et skræddersyet produkt program til opfølgende daglig hudpleje derhjemme. Du får defor altid grundig produkt vejledning i forbindelse med en ansigtsbehandling hos os.

Læs om cosmeceuticals
Læs om velvære
Få hjælp til hudpleje hos Hasseris Skin Lounge

Hjælp til hudpleje

Har du brug for hjælp og vejledning omkring hudpleje? Så er vi klar til at hjælpe dig i Hasseris Skin Lounge! Bestil tid til en ansigtsbehandling – så får du både en personlig  hudanalyse og produktvejledning til opfølgende hjemmeprogram.