Flotte, festlige og farverige negle med

Shellac og Gel Polish

Smukke negle hos Hasseris Skin Lounge

Shellac eller Gel Polish kan bedst betegnes som en professionel og ekstra hårdfør neglelak. Hos Hasseris Skin Lounge kan du vælge mellem et væld af flotte farver fra både CND Shellac og The Gel Bottle.

Med en Shellac eller Gel Polish behandling får du en super stærk holdbar farve på neglene, der holder i helt op til 2-3 uger. Vi kan også kombinere din Shellac eller Gel Polish farve med kreative udsmykninger af neglene – både med glimmer og sten, hvis du ønsker dig mere spræl og bling-bling eller det hele blot skal være en tak mere festligt.

Køb hudpleje og makeup i vores webshop

Køb din neglepleje online

Professionel og holdbar UV-lak

Shellac og Gel Polish hos Hasseris Skin Lounge

Hvad er Shellac og
Gel Polish?

Shellac eller Gel Polish er en slags fusion mellem almindelig neglelak og gele – en professionel behandling, der kun udføres hos uddannede negleteknikere. Lakken hærdes i en UV-lampe, hvilket sikrer at neglene får en meget stærk beskyttelse, der kan modstå ridser.

Shellac og Gel Polish kan ikke bruges til at opbygge eller forlænge neglene – men hvis du gerne vil have forstærket neglene, kan du tilvælge dette, når du booker tid hos os.

Her lægges en let forstærkning i form af et tyndt lang Plexigel for CND Shellac eller BIAB (Buileder In A Bottle) for The Gel Bottle Gel Polish. Begge typer forstærkningsprodukter giver en styrke til bløde og svage negle, og efterfølgende kan vi lægge farven ovenpå.

Er Shellac og Gel Polish for alle?

Generelt set – Ja! Kun meget svage negle kan være lidt problematiske, men det kan vi også hjælpe dig med. Her kan du få en let forstærkning med CND Plexigel eller The Gel Bottle BIAB.

Den originale CND Shellac er en patenteret, unik teknologi, der er udviklet til både at give brugeren den bedste kvalitet og samtidig minimere risiko for allergi. Som en af de eneste UV-lakker indeholder Shellac således  hverken rene akrylater, formaldehyd, glutaraldehyd eller HEMA (2-Hydroxyethyl Methakrylat).

Hos Hasseris Skin Lounge arbejder vi med både CND Shellac samt produkter fra The Gel Bottle, der er veganske og cruelty-free. The Gel Bottle må kun anvendes af certificerede negleteknikere, og alle produkter er akkrediterede af britiske The Vegan Society og den amerikanske dyrevelfærds organisation PETA.

Hvordan fjernes Shellac eller Gel Polish?

Efter to til tre uger kan lakken begynde at skalle af, men Shellac er ikke lige så simpelt at fjerne som almindelig neglelak. For at fjerne en Shellac, er den bedste løsning, at du besøger os igen (eller en anden professionel negletekniker). For at fjerne Shellac pakkes hver enkelt negl ind i folie, vat og en særlig Shellac-fjerner. Efter ca. ti minutter er lakken løsnet, og den kan langsomt masseres af, så du undgår skader på neglen.

Når en Gel Polish skal fjernes, skal den først files let i overfladen, således at den efterfølgende Gel Polish-opløser kan trænge gennem lakken. Som ved Shellac skal opløseren skal ligeledes sidde på neglene i længere tid.

Når du besøger os for at få fjernet din Shellac eller Gel Polish kombinerer vi behandlingen med en mini-manicure, så dit resultat altid bliver smukke negle og hænder.

Kontakt os med spørgsmål

Babyboomers hos Hasseris Skin Lounge
Franske negle hos Hasseris Skin Lounge
Gele negle hos Hasseris Skin Lounge
First love hos Hasseris Skin Lounge
Blue Moon hos Hasseris Skin Lounge
Glimmer negle hos Hasseris Skin Lounge
Grønne negle hos Hasseris Skin Lounge
Lilla negle hos Hasseris Skin Lounge
Married to the mauve hos Hasseris Skin Lounge
Naturlige negle hos Hasseris Skin Lounge
Få smukke negle med en Shellac behandling

Få flotte negle

Sig goddag til verden med smukke hænder og negle – hos Hasseris Skin Lounge er vi eksperter i negle og hænder! Bestil tid til en flot Shellac eller Gel Polish – eller en anden negle behandling hos os – og oplev selv fornøjelsen af smukke, festlige, farverige negle og velplejede hænder.