Effektiv og veldokumenteret

AHA Frugtsyrebehandling

Cosmeceutical behandlinger i Hasseris Skin Lounge

Frugtsyre med AHA (alpha-hydroxy-acid) er en af de mest veldokumenterede veje til at forny og forfine huden. 

En frugtsyrebehandling arbejder på hudens øverste hornlag, hvor syren vil mindske synligheden af ar, solskader og fine linjer og stimulere cellerne til at gendanne nye hudceller og bindevævsfibre (kollagen og elastin).

Du vil opleve resultater allerede efter en enkelt behandling, men tre til fire behandlinger med et kort interval vil virkelig skabe forandring!

Årets mørke måneder er oplagte til frugtsyrebehandlinger, da eksponering fra solens stråler ødelægger virkningen af din AHA behandling og de gode resultater vil gå tabt.

Vil du sætte gang i den gode proces og se forandring, så er det nu, du skal gå i gang – uanset alder eller hudtype.

Køb hudpleje og makeup i vores webshop

Køb din ansigtspleje online

Hvad er frugtsyrebehandling?

En frugtsyrebehandling er en kemisk peeling, der hjælper med at fremskynde hudens naturlige eksfolieringsproces. Derved reduceres visuelle tegn på aldring som f.eks. solskader og fine linjer. Behandlingen forbedrer desuden hudens fastholdelse af fugt og øger hydreringen.

Sådan virker frugtsyrebehandling

En frugtsyrebehandling er den ultimative løsning for synligt glattere hud og en fornyelseskur til ansigtet som både mænd og kvinder kan have glæde af.

Oplev hvordan effektiv cosmeceutical hudpleje forenes med duftaroma og blid ansigtsmassage, som har en stressreducerende og afbalancerende effekt. Her får du effektivitet og sanselig stimulering samlet i en behandling.

Vores frugtsyrebehandling i Hasseris Skin Lounge er en effektiv 60 minutters behandling, hvor du vil opleve afrens, opstrammende ansigtsmassage, som understøtter og effektiviserer behandlingen efterfulgt af aktiv frugtsyre med /skin regimen/ profesionelle linie. Behandlingen afsluttes med cremepleje, SPF og vejledning.

Behandlingen er velegnet til både mænd og kvinder.

 

 

Få en professionel ansigtsbehandling hos Hasseris Skin Lounge

Synligt fornyet og forynget hud

AHA Frugtsyrebehandling hos Hasseris Skin Lounge

Book tid til en AHA frugtsyrebehandling i Hasseris Skin Lounge

Fordele med frugtsyrebehandling:

  • Mindske synligheden af ar, solskader og fine linjer
  • Stimulerer gendannelse af hudceller og bindevævsfibre
  • Fornyr og forfiner huden
  • Mere balanceret hud
  • Synligt resultat efter en enkelt behandling
  • Optimalt resultat med 3-4 behandlinger med kort interval.
Book tid til en AHA frugtsyrebehandling i Hasseris Skin Lounge

Optimer din frugtsyrebehandling

Ønsker du at optimere din AHA frugtsyrebehandling, så læg et program for tre til fire behandlinger sammen med os i årets mørke måneder. Så får du fuld effekt og opnår de bedste resulateter. Husk altid at anvende hudpleje med en høj SPF – især i ansigtet – uanset årstiden (ja, det betyder også om vinteren!). Vi hjælper dig naturligvis også gerne med et skræddersyet hudplejeprogram til hjemmebrug.

Book tid til en AHA frugtsyrebehandling i Hasseris Skin Lounge

Synlig effekt med frugtsyrebehandling

En frugtsyrebehandling virker på  fine linjer og forbedrer pigmentering indefra og ud. Behandlingen er en ffektiv eksfolierende peeling, der har vist sig at forbedre den overordnede hudtone og tekstur for personer med mild fotoskade, tidlige tegn på aldring eller pletter. Du vil opleve, at huden efterlades glat og mere ensartet med fornyet glød, allerede efter den første behandling. Vi anbefaler typisk 3.4 behandlinger med kort interval for optimalt resultat.

Kontakt os med spørgsmål

Book tid til en AHA frugtsyrebehandling i Hasseris Skin Lounge

Prøv selv

Oplev selv de fantastiske resultater fra en effektiv frugtsyrebehandling: Forkæl dig selv med en frugtsyrebehandling inkl. LED-lysbehandling og gå herfra med synligt mere balanceret og glattere hud. Behandlingen er velegnet til både kvinder og mænd.