Effektiv og veldokumenteret

AHA Frugtsyrebehandling

Cosmeceutical behandlinger i Hasseris Skin Lounge

Frugtsyre med AHA (alpha-hydroxy-acid) er en af de mest veldokumenterede veje til at forny og forfine huden. 

En frugtsyrebehandling arbejder på hudens øverste hornlag, hvor syren vil mindske synligheden af ar, solskader og fine linjer og stimulere cellerne til at gendanne nye hudceller og bindevævsfibre (kollagen og elastin).

Du vil opleve resultater allerede efter en enkelt behandling, men tre til fire behandlinger med et kort interval vil virkelig skabe forandring!

Årets mørke måneder er oplagte til frugtsyrebehandlinger, da eksponering fra solens stråler ødelægger virkningen af din AHA behandling og de gode resultater vil gå tabt.

Vi sætter fokus på frugtsyrebehandling hele november. Vil du sætte gang i den gode proces og se forandring, så er det nu, du skal gå i gang – uanset alder eller hudtype.

Lige nu får du vores avancerede Skinbetter Science syrepeeling inklusiv LED-lysbehandling til Kr. 890,- (normalpris 1.020,-)

Køb hudpleje og makeup i vores webshop

Køb din ansigtspleje online

Hvad er frugtsyrebehandling?

En frugtsyrebehandling er en kemisk peeling, der hjælper med at fremskynde hudens naturlige eksfolieringsproces. Derved reduceres visuelle tegn på aldring som f.eks. solskader og fine linjer. Behandlingen forbedrer desuden hudens fastholdelse af fugt og øger hydreringen.

Sådan virker Skinbetter science Professional Peel frugtsyrebehandling

Skinbetter science Professional Peel er en kemisk syrepeeling (pensling), der giver resultater udover det sædvanlige! Her får du en intensiv ansigtsbehandling, som giver dig en synligt mere balanceret hud. Behandlingen er målrettet til dig som oplever dehydreret hud, uens hudtone, solskader, hyperpigmentering, fedtet og grovporet hud eller blot ønsker en jævnere hudstruktur.

Dette er den ultimative løsning for synligt glattere hud og en fornyelseskur til ansigtet som både mænd og kvinder kan have glæde af.

I behandlingen får du 45 minutters meget aktiv behandling med 2 x rens af huden, kemisk syrepeeling, efterfulgt af en let fugt maske og LED-lysbehandling for velvære og optimalt resultat. Under LED-lysbehandlingen nyder du desuden en afslappende hovedbunds, nakke og skulder massage.

Bemærk: Behandlingen er ikke egnet til gravide, eller hvis du har været i medicinsk behandling for acne indenfor de sidste 6 måneder.

Få en professionel ansigtsbehandling hos Hasseris Skin Lounge

Synligt fornyet og forynget hud

AHA Frugtsyrebehandling hos Hasseris Skin Lounge

Book tid til en AHA frugtsyrebehandling i Hasseris Skin Lounge

Fordele med frugtsyrebehandling:

  • Mindske synligheden af ar, solskader og fine linjer
  • Stimulerer gendannelse af hudceller og bindevævsfibre
  • Fornyr og forfiner huden
  • Mere balanceret hud
  • Synligt resultat efter en enkelt behandling
  • Optimalt resultat med 3-4 behandlinger med kort interval.
Book tid til en AHA frugtsyrebehandling i Hasseris Skin Lounge

Optimer din frugtsyrebehandling

Ønsker du at optimere din AHA frugtsyrebehandling, så læg et program for tre til fire behandlinger sammen med os i årets mørke måneder. Så får du fuld effekt og opnår de bedste resulateter. Husk altid at anvende hudpleje med en høj SPF – især i ansigtet – uanset årstiden (ja, det betyder også om vinteren!). Vi hjælper dig naturligvis også gerne med et skræddersyet hudplejeprogram til hjemmebrug.

Book tid til en AHA frugtsyrebehandling i Hasseris Skin Lounge

Dokumenteret effekt med skinbetter science peel

Skinbetter Science Professional Peel er en avanceret anti-aging formulering i form af en metabolisk retinol peeling, der virker på  fine linjer og forbedrer pigmentering indefra og ud. Behandlingen er et 3-trins peelingssystem, der har vist sig at forbedre den overordnede hudtone og tekstur for personer med mild fotoskade, tidlige tegn på aldring eller pletter. En blanding af mælke-, glykol- og salicylsyrer omstrukturerer huden for at forbedre virkningen af den patenterede AlphaRet-teknologi for optimale resultater.

Kontakt os med spørgsmål

Book tid til en AHA frugtsyrebehandling i Hasseris Skin Lounge

Prøv selv

Oplev selv de fantastiske resultater fra en AHA frugtsyrebehandling: Forkæl dig selv med en Skinbetter Science Professional Peel inkl. LED-lysbehandling og gå herfra med synligt mere balanceret og glattere hud. Behandlingen er velegnet til både kvinder og mænd.