Volumen og intensitet 

Lash Lift vippebuk

Behandlinger til bryn og vipper hos Hasseris Skin Lounge

Fremhæv dine øjne og vipper med et smukt Lash Lift vippebuk – et naturligt løft til vipperne, så de synes længere og øjnene ser mere friske ud.

Et Lash Lift vippebuk er en skånsom måde at bukke vipperne uden at overbukke, skade eller ødelægge længden på dine vipper – som det nogle gange kan ske, når du står foran spejlet med vippebukkeren hver morgen.

Vælger du samtidig at kombinere dit Lash Lift vippebuk med en farvning af de øverste øjenvipper, kan du også vinke helt farvel til mascaraen. I Hasseris Skin Lounge er vi eksperter i at lave smukke, naturlige Lash Lift vippebuk, så kom ind til os og få løftet blikket.

Køb hudpleje og makeup i vores webshop

Køb bryn- & vippepleje online

Bambi-blik og lange øjenvipper

Lash Lift vippebuk hos Hasseris Skin Lounge

Hvad er
et lash lift vippebuk?

Et lash lift vippebuk er en lille kemisk behandling af dine øjenvipper, og bukket vil naturligt aftage i takt med, at vipperne bliver længere, og nye vipper vokser ud. Lash Lift vippebukket giver et flot naturligt vippebuk, hvor dine naturlige vippe vil synes længere og mere voluminøse – og du vil dermed opleve et mere intens blik og friskere udseende.

Et Lash Lift vippebuk kan også hjælpe dig, hvis du er generet af øjenvipper, der er meget lige eller vokser nedad og dermed forstyrrer dit syn. Og det gælder faktisk for både kvinder og mænd.

Selve effekten af et lash lift kan holde op til 6 uger. For et optimalt og vedvarende resultat, anbefaler vi, at du får lavet et nyt Lash Lift vippebuk ca. hver 4-5. uge. Derved beholder du det voluminøse vippe look, også selvom der hele tiden vokser nye vipper ud, og gamle afstødes.

Hvad skal du
være opmærksom på?

Når du får lavet et Lash Lift vippebuk skal du være opmærksom på, at vipperne de første 24 timer efter behandlingen ikke kommer i kontakt med vand, sved, sauna, makeup eller serum – ellers risikerer du, at effekten af behandlingen aftager eller forsvinder. Husk derfor at booke din behandling en dag, hvor du er sikker på at undgå makeup, træning og fitness aktiviteter m.v. efterfølgende.

Efter de første 24 timer kan du gøre helt som du plejer (med undtagelse af vippebukkeren!). Det er desuden en god ide at bruge et øjenvippeserum, da det forlænger dine vippers levetid, og således medvirker til, at dit Lash Lift vippebuk holder endnu bedre. Lige som du vil give din hud en fugtmaske eller dit hår en fugtkur, hvis den føles trist og tør – så skal dine vipper også have lidt kærlig pleje. 

Lash Lift vippebuk i Hasseris Skin Lounge

Du kan købe flere forskellige øjenvippeserums hos os i klinikken, og vi hjælper dig naturligvis gerne med at finde det rette match til netop dine smukke vipper.

Kontakt os med spørgsmål

Før
Lash Lift vippebuk

Lash Lift vippebuk i Hasseris Skin Lounge

Efter
Lash lift vippebuk

Lash Lift vippebuk i Hasseris Skin Lounge

Lash Lift vippebuk
aftercare

Lash Lift vippebuk i Hasseris Skin Lounge
Løft blikket hos Hasseris SKin Lounge

#løftblikket

Løft blikket med Aalborg smukkeste bryn og vipper. Bestil en tid hos Hasseris Skin Lounge, og oplev hvor meget en professionel behandling til dine bryn og vipper vil fremhæve din naturlige skønhed.