Aalborgs skønneste prisliste

Priser

Husk – hos os får du 15% studierabat både om onsdagen og om lørdagen mod forevisning af gyldigt studiekort. Studierabatten gælder alle behandlinger, undtaget specialtilbud og tillægsbehandlinger.

I Hasseris Skin Lounge finder du Aalborgs skønneste prisliste! Vi tilbyder ansigtsbehandlinger, gelenegle, akrylnegle, shellac, manicure, pedicure, hårfjerning med sugaring eller voks, farvning og retning af bryn, farvning af vipper, vippebuk, vippe extensions, henna brows, make up, spray tan, kropsbehandlinger og velvære massage.

Du kan til enhver tid se vores fulde behandlingsprogram og prisliste i online bookingen.

Vil du prøve en behandling selv?
Ansigtsbehandlinger

Tid til Dig signaturbehandling
Pris: Kr. 835,-
Varighed: 75 min.
En afstressende ansigtsbehandling, hvor fokus er på at få puls, åndedræt og tanker bragt helt i ro. Dette er din stillestund, hvor vi som behandler vil forsøge at holde samtale på et minimum.

Vi indleder behandlingen med Comfort Zones Tranquillity Ritual, hvor du ved hjælp af vejrtrækning og aromaterapeutisk duft, falder helt til ro og lader os hjælpe din hud med at hele sig selv. Derefter forsættes med nænsom afrens, mild syrepeeling og den stimulerende ansigts og decollté massage som her fylder mere, end i vores øvrige behandlinger. Der behandles i produkter tilpasset efter alder og hudtype. Du vil også kunne opleve, at vi anvender kolde jade og marmorsten til at stimulere din hud og derved øge effekten af den efterfølgende maske. Mens masken virker, udfører vi en afslappende fodmassage og følelsen af total velvære og ro indfinder sig.

Vær venligst opmærksom på: Denne behandling indeholder ikke ret af bryn, eller andre tillægsbehandlinger og ligeledes anbefaler vi heller ikke at dette tilføjes, da denne behandling er tiltænkt som ren velvære og eventuelle ekstrabehandlinger skal udføres en anden dag.
Vi gør også opmærksom på, at der i den massage der udføres bl.a indgår hovedbundsmassage og behandlerens hænder vil glide igennem dit hår/hovedbund flere gange og derfor vil du kunne opleve rester af olie/creme i håret. Så planlæg evt. at skulle gå lige hjem efter endt behandling.

Comfort Zone Sublime Skin Active Lift
Pris: Kr. 835,-
Varighed: 75 min.
Ansigtsbehandling til den modne kvinde.
Målrettet til kvinder der har passeret klimakteriet og derfor oplever en hud, som har mistet sin glans og fylde, – en hud der føles tør, trist og glansløs.

Behandlingen er også meget velegnet til dig der har været igennem et længere sygdomsforløb eller en kemobehandling med de senfølger, det har.

Vi arbejder med de unikke produkter fra Comfort Zone Sublime Skin serien og med den helt fantastiske ansigtsmassage, der understøtter produkterne, arbejdes der på at stimulere cellerne, bl.a ved hjælp af aktive peelinger som genopbygger hudens evne til at binde fugt. Vi genskaber fylde og glød med en specialmaske, der tilfører huden Vitamin PP og Hexapeptide, som både har en øjeblikkelig opstrammende og langsigtet effekt.

Du får 75 minutters behandling i et stille og roligt tempo, hvor du ligger varmt og godt på vores briks, med stille musik og nærvær fra din behandler. Behandlingen er inkl. retning af bryn og afsluttes med vejledning i hjemmepleje.

Sensai luksus ansigtsbehandling
Pris: Kr. 1.095,-
Varighed: 2 timer
Vi anvender udelukkende produkter fra Japanske Sensai i denne behandling. Sensai’s produkter bygger på mange års forskning, hvor japanske ritualer og effektive produkter går hånd i hånd.

Vi starter med 15 min. velkomsts-massage af ryg og forsætter derefter med ansigtsbehandlingen. Først den rituelle dobbelte afrens af ansigt, peeling, og dybderens – ved behov, retning af bryn, ansigts og decolleté massage. Ansigtsmaske hvor der laves hovedbunds- og håndmassage med special håndmaske.

Afsluttende produkter og hudpleje vejledning, – du er nu klar til at møde hverdagen igen.

Skinbetter Science Professionel Peel System (kemisk peeling)
Pris: Kr. 1.050,-
Varighed: 45 min. 

Skinbetter Science Professionel Peel behandling er en kemisk syrepeeling (pensling) som giver resultater udover det sædvanlige.

Denne intensive ansigtsbehandling giver en synlig mere balanceret hud og er målrettet til dig som oplever:
– en dehydreret hud
– ujævn hudtone/solskader
– hyperpigmentering
– ved fedtet og grovporet hud
– trist og glansløs hud
– hvor liner og rynker har sat sine spor

Dette er den ultimative løsning for synligt glattere hud. En fornyelseskur til ansigtet som både mænd og kvinder kan have glæde af.

Denne behandling er for dig, som ønsker her og nu resultater, såvel som resultater på lang sigt.

Du får 45 minutters aktiv behandling med 2 x rens af huden, derefter medicinsk pensling/peeling, efterfulgt af en let fugt maske og LED-Lysbehandling for velvære og optimalt resultat.
Under LED-Lysbehandlingen nyder du en afslappende hovedbunds, nakke og skulder massage.
Afsluttes med grundig vejledning i hjemmepleje i Skinbetter Science.

Behandlingen udføres ikke ved herpesudbrud eller hvis du tidligere har oplevet helvedesild.
Har du været i medicinsk behandling for acne fx Tetracyklin eller Accutane inden for de sidste 6 mdr., anbefaler vi ikke behandlingen.
Brug af hjemmepeelinger, eller A-vitamin præparater (retinol eller derivater deraf) må ikke foregå 48 timer inden behandlingen.
Behandlingen er ikke egnet til gravide.

Skin Regimen frugtsyre/detox behandling
Pris: Kr. 635,-
Varighed: 60 min.
En behandling hvor effektiviteten er i fokus!
Sammen med din behandler vælger i, om det skal være /skin regimen/ frugtsyrebehandling eller Detox.
Dette er en effektiv 60 minutters behandling, hvor du vil opleve afrens, opstrammende ansigtsmassage som understøtter og effektiviserer behandlingen, aktiv frugtsyre/detoxmaske med /skin regimen/ profesionelle linie. Behandlingen afsluttes med cremepleje, SPF og vejledning.
Oplev hvordan effektiv cosmeceutical hudpleje forenes med en duftaroma der har en stressreducerende og afbalancerende effekt.
Tiden er inklusiv af og påklædning.

Klassisk ansigtsbehandling
Pris: Kr. 610,-

Varighed: 60 min.
En ansigtsbehandling, hvor fokus er på helheds oplevelsen og velvære. Huden afrenses, derefter hudanalyse, peeling, retning af bryn, ansigts og decolleté massage, maske og afsluttes med cremepleje og vejledning i produkter.

Dybderensende ansigtsbehandling
Pris: Kr. 635,-

Varighed: 75 min.
For dig der har brug for at få renset ud i urenheder og tilstopninger. Ansigtet afrenses, derefter peeling, enten med damp eller maske, dybderens, retning af bryn, serum og maske, afsluttende creme og vejledning i hjemmepleje.

Welness ansigtsbehandling
Pris: Kr. 770,-

Varighed: 90 min.
For dig der gerne vil helt ned i gear og mærke roen indfinde sig. Vi starter med 10 min. velkomstmassage af ryggen, du vendes om og ansigtet afrenses, derefter peeling, dybderens, retning af bryn, massage af ansigts, hals og decolleté, ansigtsmaske, afsluttende produkter og vejledning.

Welness ansigtsbehandling for 2 personer
Pris: Kr. 1.320,-
Varighed: 90 min.
I vil blive behandlet i vores hyggelige dobbelt-rum af 2 behandlere.  I forkæles med: Afrens og peeling, hudanalyse, retning af bryn, ansigts og decollete massage, maske samt hovedbunds massage, afsluttende produkter og produkt vejledning.

Teenage ansigtsbehandling
Pris: Kr. 520,-

Varighed: 60 min.
Op til 18 år. Ansigtsbehandling med fokus på eventuelle urenheder og vejledning på et sprog en teenager kan forstå.

45 min. Hudanalyse
Pris: Kr. 440,-

Varighed 45 min.
Fokus vil være på hudtype og tilstand og den rette vejledning i produkter og deres anvendelse.  Vi tilbyder dig: – Afrens – Peeling – Hudanalyse – Maske tilpasset hudtype/tilstand – Afsluttende creme – Vejledning i hjemmepleje.  Ved køb af 3 produkter i forbindelse med behandlingen, er denne uden beregning. Bemærk, at denne behandling ikke indeholder ansigtmassage, retning af bryn eller dybderens, men dette kan tilkøbes ved booking.

Oxygen + Dermabrasion

Klassisk ansigt + Oxygen behandling
Pris: Kr. 840,-
Varighed: 90 min.
En ansigtsbehandling, hvor fokus er på helheds oplevelsen og velvære. Huden afrenses, derefter hudanalyse, peeling, retning af bryn, ansigts og decolleté massage, maske og afsluttes med cremepleje og vejledning i produkter. Behandlingen inkluderer Oxygen som er en aktiv anti-age behandling, for dig der vil se “her-og-nu resultat”. Behandling booster din hud med fugtgivende serum og ren ilt (oxygen), der opstrammer og udglatter huden. Ved en dermaOXY behandling påføres et tyndt lag serum, der blidt indsluses i huden ved hjælp af luft og 90% oxygen. Derved tilføres huden det aktive serum. 

Oxygen behandling
Pris: Kr. 605,-
Kurforløb 6 beh.: Kr. 3.040,-
Varighed: 45 min.
Dette er en aktiv anti-age behandling, for dig der vil se et “her-og-nu resultat”. Behandling booster din hud med fugtgivende serum og ren ilt (oxygen), som opstrammer og udglatter huden. Ved en dermaOXY behandling påføres et tyndt lag serum, der blidt indsluses i huden ved hjælp af luft og 90% oxygen. Derved tilføres hud eller hovedbund det aktive serum. Behandlingen startes og afsluttes med produkter tilpasset hudtype og -tilstand, samt evt. vejledning i hjemmepleje.

Oxygen Red Carpet treatment
Pris: Kr. 355,-
Varighed: 30 min.
Denne DermaOxygen behandling er målrettet øjenomgivelserne, for et friskere og strålende udseende, til dig har brug for at være den bedste udgave af dig selv! Dette er en aktiv anti-age behandling, for dig der vil se et “her-og-nu resultat”. Behandling booster din hud med fugtgivende serum og ren ilt (oxygen), som opstrammer og udglatter huden. Ved en dermaOXY behandling påføres et tyndt lag serum, der blidt indsluses i huden ved hjælp af luft og 90% oxygen. Derved tilføres hud eller hovedbund det aktive serum. Behandlingen startes og afsluttes med produkter tilpasset hudtype og -tilstand, samt evt. vejledning i hjemmepleje.

Microdermabrasion / diamantslibning
Pris: kr. 355,-
Kurforløb 6 beh.: Kr. 1.885,-

Varighed: 45 min.
Ved en MicrodermaBrasion Diamant peeling fjerner man blidt det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs.
Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en fastere, glattere og yngre hud med masser af glød. Derudover mindsker behandlingen rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering.
Behandlingens effekt:
– Giver huden et sundere og friskere look
– Ensarter og udglatter huden
– Reducerer rynker og linjer
– Reducerer pigmentforandringer
– Mindsker ar
– Mindsker porer
Behandlingen er incl. afrens af huden og afsluttende cremepleje med tilpassede special produkter.

Microdermabasion/diamantslibning + Oxygen
Pris: Kr. 880,-
Kurforløb 6 beh.: Kr. 4.195,-

Varighed: 60 min.
En af vores mest effektive og anti-age ansigtsbehandlinger! I denne behandling får du en lækker hudslibning med vores microdermabrasion, der forbereder din hud på den aktive serum der bliver boostet ned i din hud. Derefter stimuleres huden med Oxygen behandling. Behandlingen startes og afsluttes med produkter tilpasset hudtype og -tilstand, samt evt. vejledning i hjemmepleje.

DermaSEMITA LED-lysterapi

Ansigtsbehandling inkl. LED-lysterapi
Pris: Kr. 805,-
Varighed: 60 min.
Denne behanling er ideel for dig, som oplever en irritabel, sensitiv eller eksemplaget hud.

LED-lysbehandling dulmer, beroliger og har en anti-inflamatorisk effekt på eksemhud. Ligeledes har LED-lyset en aktiv anti-age effekt, da lyset sætter gang i kollagenproduktionen og dannelse af elastin fibrene.

Du får alle fordelene fra den klassiske ansigtsbehandling, – ro, velvære, ret af bryn, lang ansigtsmassage og plejende maske, samtidig med at du modtager LED-lysterapi for optimal effekt. Ren win-win!

Du får i denne behandling afrens i milde produkter, peeling tilpasset hudtype, ret af bryn, lækker afslappende ansigtsmassage efterfulgt af en beroligende ansigtsmaske og LED-lysbehandling. Du får naturligvis også vejledning i produkter og hjemmepleje, så du kan forsætte den positive udvikling som du nu har påbegyndt!

For optimal effekt af LED-lysbehandling anbefales yderligere 3-4 behandlinger, som kan vælges som enkeltstående behandling eller kurforløb.

Teenage ansigtsbehandling inkl. LED lysterapi og 2 produkter INTRO-tilbud
Pris: Kr. 849,-
Effektiv ansigtsbehandling til teenageren som oplever urenheder eller acne.
Vi giver et realistisk bud på hvordan denne tilstand kan forbedres og på et sprog der er til at forstå 🙂
Behandlingen indeholder afrens, peeling, let dybderens OG samtale omkring hvad man gør og især IKKE gør, når man har teenagehud.

Behandlingen er inklusiv 2 renseprodukter fra dermaOXY til en værdi af kr. 418,- OG LED lysterapi som har en helende og anti-inflamatorisk effekt på bl.a acne, sårheling og eksem (værdi 250,-)

For en synlig effekt, skal der opfølges med 3-4 efterfølgende LED lys-terapi behandlinger.
Normalpris for denne behandling inklusiv produkter er 1095,-

LED-lysterapi Micro Behandling
Pris: Kr. 250,-
Varighed: 30 min.
Denne handling er til dig, som er i gang med et behandlingsforløb, f.eks. teenage eller eksembehandling, hvor den gode rutine er grundlagt og de første resultater er begyndt at vise sig, og som ønsker at vedligeholde det gode resultat.
LED-lysterapi er ideel for dig som oplever en irritabel, sensitiv eller eksemplaget hud.

Du får 30 minutters behandling, hvor vi viser dig ind i behandlerrummet og vi indstiller LED-lysterapi lampen. Du afrenser selv og klargør huden til behandling, selvfølgelig efter grundig instruks af os.

Behandlingen afsluttes med plejende produkter og SPF.

LED-lysterapi Mini Behandling
Pris: Kr. 525,-
Kurforløb 4 beh.: Kr. 1.785,-

Varighed: 45 min.
Denne handling er til dig som gerne vil prøve en LED-lysbehandling og som ikke ønsker den klassiske ansgtsbehandlings fulde længde. Behandlingen er uden massage og retning af bryn.

LED-lysterapi er ideel for dig som oplever en irritabel, sensitiv eller eksemplaget hud.

Du får 45 minutters behandling, hvor vi nænsomt afrenser og peeler huden, efterfulgt af ansigtsmaske valgt efter din huds behov og LED-lyserapi.

Behandlingen afsluttes med plejdende produkter og SPF.

Negle

Gele eller akryl negle, naturlig eller med fransk kant
Pris : Kr. 720,-
Negleforlængelse – naturlig eller med Fransk kant.

Gele eller akryl negle med glimmer eller dekoration
Pris: Fra Kr. 745,-
Negleforlængelse med farvet gele/akryl eller glimmer.

Forstærkning af egne negle, naturlig eller fransk kant
Pris: Kr. 550,-
Forstærkning i gele eller akryl, her bliver neglene ikke forlænget.

Forstærkning af egne negle med glimmer eller dekoration
Pris: Kr. 575,-
Forstærkning i gele eller akryl med glimmer og/eller dekoration, her bliver neglene ikke forlænget.

Balancering naturlig eller med fransk kant
Pris: Kr. 560,-
Akryl eller gele neglene files i form og støbes op igen, således at neglens balance genskabes.

Balancering med farve eller glimmer
Pris: Kr. 585,-
Akryl eller gele neglene files i form og støbes op igen, således at neglens balance genskabes. Ønsker du en shellac lakering skal dette tilvælges af hensyn til tiden.

Backfill inden 3 uger
Pris: Kr. 440,-
Opfyldning af gele eller akryl, tilfilning af længde og ny topcoat.
OBS! Er der gået længere tid end 3 uger, og er der negle, som skal repareres eller laves om, skal der bookes tid til en balancering i stedet for backfill af hensyn til den afsatte tid til behandlingen.

Reparation af en negl
Pris: Kr. 85,-

Reparation af en negl i forbindelse med behandling
Pris: Kr. 50,-

Aftagning af gele eller acryl inkl. mini-manicure
Pris: Kr. 399,-
Acryl eller gele files af, naturneglen files i form og neglebånd og negle plejes med olie og creme.

Shellac – Helfarve
Pris: Kr. 365,-
Inkl. evt. dekoration af max 2 negle samt tilretning af negle og neglebånd. Har du Shellac på neglene i forvejen og ønsker at vi skal aftage dette skal du vælge behandlingen: Shellac helfarve + aftagning.

Shellac helfarve med MAX Bling
Pris: Kr. 399,-
Når du ønsker glimmer/dekoration på alle negle! Inkl. tilretning af negle og neglebånd. Dette er for dig der ønsker glimmer, håndmalet dekoration eller anden udsmykning af alle 10 negle i forbindelse med din Shellac behandling. Har du Shellac på neglene i forvejen og ønsker at vi skal aftage dette, skal du tilvælge dette.

Shellac Fransk kant
Pris: Kr. 400,-
Inkl. tilretning af negle og neglebånd.

Manicure 30 min
Pris: Kr. 310,-
Peeling af hænder og underarme, tilretning af neglebånd, filning og polering af negle, afsluttes med let håndmassage.

Luksus manicure
Pris: Kr. 440,-
Aromatisk og plejende håndbad, peeling af hænder og underarme, maske, tilretning af neglebånd, filning og polering af negle, afsluttes med håndmassage.

Aftagning af Shellac inkl. mini manicure/pedicure
Pris: Kr. 235,-
Vi aftager nænsomt din Shellac på en professionel måde og afslutter med at file neglene i form, tilretter neglebånd og giver dine hænder og negle plejende creme/olie.

Manicure 60 min. incl. Shellac helfarve
Pris: Kr. 545,-
Peeling af hænder og underarme, tilretning af neglebånd, filning og polering af negle, afsluttes med let håndmassage.
Denne behandling er inklusiv lakering med helfarve i Shellac, en lakering der holder op til 14 dage.

Manicure 60 min. incl. Fransk lakering i Shellac
Pris: Kr. 565,-
Peeling af hænder og underarme, tilretning af neglebånd, filning og polering af negle, afsluttes med let håndmassage.
Denne behandling er inklusiv lakering med fransk kant i Shellac, en lakering der holder op til 14 dage.

Fødder

Franske Fusser
Pris: Kr. 400,-

Franske fusser lavet i Shellac. Har du gammelt Shellac på, så husk at booke til aftagning, af hensyn til den afsatte tid.

Shellac helfarve fødder
Pris: Kr. 365,-

Shellac i en helfarve på fødder inkl. tilretning af negle og neglebånd. Har du Shellac på neglene i forvejen, så husk at vælge aftagning af gammelt produkt, af hensyn til tiden.

Lille pedicure 30 min.
Pris: Kr. 355,-

Afvaskning af fødder med varme vaskeklude, filning af hård hud med håndfil, tilretning af negle og neglebånd. Afsluttes med negleolie/creme og polering af negle.

Lille pedicure 60 min. inkl. Shellac helfarve
Pris: Kr. 595,-

Afvaskning af fødder med varme vaskeklude, filning af hård hud med håndfil, tilretning af negle og neglebånd incl. lakering med Shellac i en helfarve, som holder 2-3 uger.

Lille pedicure 60 min. Incl. Fransk Shellac lakering
Kr. 615,-
Afvaskning af fødder med varme vaskeklude, filning af hård hud med håndfil, tilretning af negle og neglebånd afsluttes med fransk lakering i Shellac, som holder 2-3 uger.

Luksus Pedicure 60 min.
Pris: Kr. 550,-

Fodbad, peeling af fødder og underben, fjernelse af hård hud på fødder med håndfil, fugtplejende maske, filning, tilretning af negle og neglebånd og polering af negle. Afsluttes med let fodmassage. OBS: ønsker du afsluttende Shellac, skal dette tilvælges.

Luksus Pedicure 60 min. for 2 personer
Pris: Kr. 985,-
Fodbad, peeling af fødder og underben, fjernelse af hård hud på fødder med håndfil,fugtplejende maske, filning, tilretning af negle og neglebånd og polering af negle. Afsluttes med let fodmassage.

Luksus Pedicure 75 min. Incl. lakering med Shellac helfarve
Kr. 780,-

Velduftende fodbad, peeling af fødder og underben, fjernelse af hård hud på fødder med håndfil, fugtplejende fodmaske, filning, tilretning af negle og neglebånd, efterfulgt af Shellac lakering i en helfarve som holder i 2-3 uger . Afsluttes med en let fodmassage.

Luksus Pedicure 75 min. Incl. fransk lakering med Shellac
Kr. 810,-

Velduftende fodbad, peeling af fødder og underben, fjernelse af hård hud på fødder med håndfil, fugtplejende og kølende fodmaske, filning, tilretning af negle og neglebånd, efterfulgt af Shellac lakering med fransk kant som holder i 2-3 uger . Afsluttes med en let fodmassage.

Hårfjerning

BEMÆRK: Vi udfører kun intimhårfjerning på kvinder.

Sugaring Brazil, første gang eller over 8 uger
Pris: Kr. 550,-

Denne behandling skal du vælge hvis det er første gang du skal have lavet brazil eller at der er gået over 2 mdr siden sidst. Hårene skal være minimum 5 mm. lange eller 3 uger siden sidste barbering og helst ikke længere end 1,5 cm., i så fald anbefaler vi, at du trimmer hårene inden din behandling. Der bliver sat ekstra tid af til denne behandling, for at give dig den bedste oplevelse!

Sugaring brazil
Pris: Fra kr. 470,-

Hårfjerning med sugaring i intimområdet. Hårene skal være minimum 5 mm. lange eller 3 uger siden sidste barbering og helst ikke længere end 1,5 cm., i så fald anbefaler vi, at du trimmer hårene inden din behandling.

Sugaring Brazil, inden 2 uger
Pris: Kr. 315,-

Denne pris gælder kun hvis den forrige brazil er lavet hos os.

Sugaring Brazil, inden 3 uger
Pris: Kr. 365,-

Denne pris gælder kun hvis den forrige brazil er lavet hos os.

Sugaring – 1/2 ben inkl. bikini linje
Pris: Kr. 440,-

Hårfjerning med sugaring, fra fod til og med knæet, inklusiv bikini linjen. Har du meget vanskelige hår, bedes du ringe og bestille din tid, så sætter vi lidt ekstra tid af.

Sugaring – 1/2 ben inkl. Brazil
Pris: Kr. 675,-
Hårfjerning med sugaring, fra fod til og med knæet, inklusiv Brazil. Har du meget vanskelige hår, bedes du ringe og bestille din tid, så sætter vi lidt ekstra tid af.

Sugaring – 1/1 ben inkl. bikini
Pris: Kr. 660,-

Hårfjerning med sugaring, fra fod og op, inklusiv bikini linjen. Har du meget vanskelige hår, bedes du ringe og bestille din tid, så sætter vi lidt ekstra tid af.

Sugaring – 1/1 ben inkl. Brazil
Pris: Kr. 829,-
Hårfjerning med sugaring, fra fod og op, inklusiv Brazil. Har du meget vanskelige hår, bedes du ringe og bestille din tid, så sætter vi lidt ekstra tid af.

Sugaring bikini
Pris: Kr. 260,-

Hårfjerning med sugaring i bikini linjen.

Sugaring af balder
Pris: Kr. 260,-

Hårfjerning både på og imellem balder.

Sugaring af arme
Pris: Kr. 420,-

Hårfjerning med sugaring på armene, fra skulder og ned.

Sugaring af axil/armhule
Pris: Kr. 260,-

Hårfjerning med sugaring af armhule. Hårene skal være minimum 5 mm. lange eller 2-3 uger efter sidste barbering.

Sugaring af ansigt inkl. retning af bryn
Pris: Kr. 420,-

Sugaring i hele ansigtet inkl. retning af bryn med voks. Fjerner alle dun og grovere hår.

Sugaring af overlæbe: Kr. 165,-

Sugaring hage: Kr. 165,-

Sugaring hage + overlæbe: Kr. 250,-

Sugaring overlæbe + hage + kinder
Pris: Kr. 275,-

Nænsom hårfjerning med sugar af overlæbe, hage og kinder (til og med kindben).

Voks af underben, fra knæ og ned, inkl. bikini: Kr. 410,-

Voks af hel ben, inkl. bikini: Kr. 510,-

Voks axil: Kr. 200,-

Voks bikini linie: Kr. 220,-

Voks hage + overlæbe: Kr. 165,-

Voks overlæbe: Kr. 110,-

Voks hage: Kr. 110,-

Voks hage inkl. kæbelinje + overlæbe: Kr. 195,-

Voks næse: Fra kr. 105,-
Vi fjerner de små hår i næsen med voks i et snuptag!

Bryn & Vipper

Ret bryn med voks/pincet: Kr. 105,-

Farvning af bryn: Kr. 130,-

Farvning af bryn + retning af bryn: Kr. 210,-
For ekstra forkælelse har du mulighed for at tilvælge special øjenmaske, som reducerer fine linier og rynker og bekæmper hævelse og poser under øjnene for et mere klart og frisk udtryk.

Farvning af vipper: Kr. 105,-

Farve/ret vipper og bryn: Kr. 290,-
Farvning af vipper og bryn samt retning af bryn med voks/pincet.

Ret og farve af bryn inkl. plejende øjenmaske: Kr. 315,-
Vi farver dine bryn i en farve der er tilpasset til netop dig og derefter rettes brynene med voks og pincet i en smuk form. Mens du behandles, påføres en aktiv øjenmaske, som opstrammer, fugter og virker dæmpende på hævelser, så du er klar til at møde verden igen!

LashLift vippebuk uden farvning af vipper: Kr. 399,-
LashLift vippebuk er en skånsom måde at bukke vipperne uden at over bukke, skade eller ødelægge længden på dine vipper. OBS: Undgå helst at komme med mascara på, da det nedsætter effekten af vippebukket.

LashLift vippebuk inkl. farvning af øverste vipper: Kr. 450,-
LashLift vippebuk er en skånsom måde at bukke vipperne uden at over bukke, skade eller ødelægge længden på dine vipper. OBS: Undgå helst at komme med mascara på, da det nedsætter effekten af vippebukket.

Henna Brows: Kr. 545,-
Med Henna brows behøver du ikke at tegne brynene op hver morgen – her får man nemlig både farve på huden under brynene, samt på hårene. Farven på huden holder i op til 7-10 dage, imens farven på hårene holder i op til 6 uger.

Brow lift: Kr. 425,-
Ved et Brow Lift kan man få brynene til at synes fyldigere og de bliver samtidig “tæmmet”, så man får hårene til sidde, hvad de skal.
Brynene bliver reddet op vha. permanent væske, som man også kender fra lashlift og dermed fikserer man hårene, hvor de skal være.
Behandlingen er inkl. ret + farvning af brynene. OBS! Det anbefales ikke at vaske brynene før efter 24 timer.

Lash Lift Vippebuk

LashLift vippebuk uden farvning af vipper: Kr. 399,-
Varighed: 45 min

LashLift vippebuk inkl. farvning af øverste vipper: Kr. 450,-
Varighed: 60 min

OBS: Undgå helst at komme med mascara på, da det nedsætter effekten af vippebukket.

Krop & Massage

Massage 30 min: Kr. 315,-
Varighed: 30 min.
Velværemassage på fx ryggen.

Massage 45 min: Kr. 420,-
Varighed: 45 min.
Velværemassage på fx. hele bagsiden af kroppen.

Massage 60 min: Kr. 525,-
Varighed: 60 min.
Helkrops velværemassage – ren afslapning!

Ansigts- og hovedbundsmassage: Kr. 330,-
Varighed: 30 min.
Afstressende ansigts-og hovedbundsmassage med Comfort Zone’s aromatiske produkter, der har en afstressende og beroligende effekt. Du får en let afrensning af huden, en skøn massage af ansigt og hovedbund, afsluttes med afvaskning af huden og cremepleje.

Fodmassage: Kr. 315,-
Varighed: 30 min.
Massage af fødder og underben

Håndmassage: Kr. 315,-
Varighed: 30 min.
Massage af hænder og underarm

Dybderens af ryg: Kr. 420,-
Varighed: 45 min.
Afrens af ryg, peeling, dybderens af urenheder og tilstopninger, maske og afsluttende creme.

Comfort Zone Body Wrap: Kr. 880,-
Varighed: 120 min.
120 min. kropsbehandling i Comfort Zone Body Strategist Spa produkter. Du får 45 min. massage af ben og ryg, derefter kropspeeling og indpakning i kropsmaske tilpasset efter behov. Let ansigt/hovedbundsmassage udføres imens og behandlingen afsluttes med hot towels og cremepleje. Comfort Zone Body Wrap er en ideel behandling forår eller efterår, hvor ikke kun ansigtshuden skal omstille sig til en ny sæson, men også kroppen. 2 timers total velvære med dig i fokus i vores rolige lokaler.

Comfort Zone Body Aromatherapy Wrap: Kr. 730,-
Varighed: 60 min.
OBS: Ikke velegnet til gravide!
En lækker behandling som arbejder målrettet på cellulite og væskeophobning af ben, hofter og mave. Først får vi pulsen ned med Comfort Zone Tranquillity velkomst ritual. Derefter får du en mild enzympeeling af ben, hofter og mave, vi forsætter behandlingen med påføring af en drænerende essentiel olie, som modvirker trætte og tunge ben, stimulere kredsløbet og arbejder på den genstridige cellulite. Du vil opleve, at vi pakker ben, hofter og mave ind i gaze og plast for at optimere effekten og imens udfører vi en afslappende ansigts og hovedbundsmassage. Behandlingen afsluttes med massage af benene og cremepleje og du er klar til at flyve ud af døren med lette ben!

Comfort Zone Body Thermo Attack Wrap: Kr. 730,-
Varghed: 60 min.
OBS: Udføres ikke på gravide eller hvis du har en skjoldbruskkirtel relateret sygdom.
En intensiv behandling som arbejder målrettet på fedtrelateret cellulite, som stimulerer fedtforbrændingen og mikrocirkulationen af fedtdepoter på primært lår, hofter, baller og mave. Først får vi pulsen ned med Comfort Zone Tranquillity velkomst ritual. Derefter får du en mild enzympeeling af ben, hofter, baller og mave. Vi forsætter behandlingen med påføring af en intensiv creme med thermoeffekt og indpakning i plastic som stimulere fedtforbrændingen. Mens masken arbejder, får du en lækker ansigts og hovedbundsmassage, derefter fjerner vi masken med varme håndklæder og behandlingen afsluttes med massage af ben og hofter/baller. Denne behandling er til dig, der måske er igang med et trænings og/eller kostforløb og som ønsker lidt ekstra hjælp til at tone kroppen.

Comfort Zone Fiming Body Mask: Kr. 730,-
Varighed: 60 min.
Denne behandling genopretter hudens fugtbalance og sender den vintertørre hud langt væk. Først får vi pulsen ned med Comfort Zone Tranquillity velkomst ritual. Derefter anvender vi en scrub/tørbørste til at fjerne de døde hudceller på kroppen, som gør huden trist, grå og støvet, inden vi påfører den super fugtgivende kropsmaske. Dernæst pakkes du ind i plastic og varme tæpper for ekstra effekt, mens du nyder en ansigts og hovedbundsmassage. Behandlingen afsluttes med aftørring i varme håndklæder og plejende creme. Du vil føle dig fornyet og klar til at møde hverdagen igen med den blødeste hud!

Helkropsmassage for 2: Kr. 1.025,-
Varighed: 60 min .
Afslappende 60 min helkropsmassage for 2 personer. Massagen udføres af 2 behandlere på samme tid.

OBS: Den angivne krop og massage behandlings varighed er inklusiv af og påklædning.

Spray tan

Spray tan: Kr. 219,-

Spray tan 2 personer: Kr. 175,-/ pr. person

Spray tan 3 personer: Kr. 150-/ pr. person

Bemærk:  Ved 2 eller 3 personer sammen, forudsættes det at I alle er i rummet samtidig. Vi udlåner morgenkåber.

OBS – Inden din behandling:
For optimal behandling, er det vigtigt at du exfolierer dig dagen før, samt ikke påfører creme eller olie på dagen. Og for så vidt muligt ingen makeup på dagen, hvor behandlingen udføres.

Det er en fordel at tage løstsiddende mørkt tøj på til efter behandlingen.

Du kan under behandlingen vælge at låne engangstrusse eller have dit eget undertøj på.

Husk: Hvis du skal have flere behandlinger i forbindelse med din spray tan, skal behandlinger være FØR spray tan, da farven vil forsvinde.

Makeup

Dag makeup: kr. 330,-
Varighed: 30 min.
Dag makeup med concealer, foundation, pudder, 2 øjenskygger, mascara, let rouge, let lipgloss.

Aften makeup: Kr. 550,-
Varighed: 60 min.
Aften makeup indebærer concealer, foundation, fast eller løst pudder, 2-3 øjenskygger, flydende eller fast eyeliner, mascara, rouge, læbestift.

Brude Makeup inkl. 1 prøve makeup: kr. 1.800,-
Brude makeup er inkl. 1 prøve makeup, hvor vi ud fra dine behov og ønsker vælger den makeup, der skal lægges på dagen.
Vi arbejder med Sensai makeup og airbrush teknik.
Vi kører gerne ud på selve dagen, inden for en radius af 20 km fra Aalborg.

Til gravide

Gravid Massage: Kr. 420,-
Varighed: 45 min
Velværemassage af hele bagsiden af kroppen, mens du ligger på vores specialmadras med plads til mave og barm, afsluttes med blid massage af décolleté og hovedbund.
Udføres efter 1. trimester

Gravid behandling: Kr. 770,-
Varighed: 1 time og 45 min
For dig der venter en baby og er gravid efter 1. trimester, tilbyder vi 30 minutters afslappende massage, efterfulgt af kropspeeling og indpakning i maske med Comfort Zone Spa produkter. Mens kropsmasken virker, bliver fødderne frisket op og hele behandlingen afsluttes med lækker cremepleje.

Bemærk: I behandlingerne for gravide vil der blive booket en gravid madras med plads til mave og barm.

Til mænd

Klassisk ansigtsbehandling til mænd
Pris:
Kr. 610,-
Afrens, peeling, retning af bryn, voks af øre og næse, dybderensende maske, afsluttende produkter og vejledning i hjemmepleje.

Dybderens af ryg 45 min.
Pris: Kr. 420,-

Afrens af ryg, peeling, dybderens af urenheder og tilstopninger, maske og afsluttende creme.

Sugaring af mave (bryst, skuldre)
Pris:
Kr. 525,-
Hårfjerning med sukker.

Sugaring af ryg (lænd, skuldre)
Pris:
Kr. 525,-
Hårfjerning med sugaring på lænd, ryg og skuldre.

Voks af øre
Pris:
Kr. 110,-
Hurtigt og nemt fjerner vi troldehårene i øret.

Voks næse
Pris:
 Kr. 110,-
Vi fjerner de små hår i næsen med voks i et snuptag!

Kampagner/Tema

Konfirmand pakke 1
Pris: Kr. 449,-

Shellac helfarve eller fransk lakering på hænder og lækker naturlig spraytan på hele kroppen.
Vi anbefaler spraytan 2 dage før den store dag.
Vigtig info vedr. spraytan: Brug en peeling/bodyscrub dagen før, husk ingen body lotion, deodorant og make-up på dagen og medbring gerne løstsiddende, mørkt tøj og en paraply i tilfælde af regnvejr!

Konfirmand pakke 2
Pris: Fra kr. 698,-

45 minutters ansigtsbehandling med fokus på fugtpleje og eventuelle urenheder, så du kan stråle mest muligt på din store dag, inklusiv ret bryn, og Shellac i en helfarve eller Fransk lakering.

Forbehold for prisændringer, trykfejl og tastefejl. Alle priser er inkl. 25% moms.

Share This