Solbrun året rundt

Spray tan

Spraytan hos Hasseris Skin Lounge
Få en lækker sommer brun farve hele året rundt, uden striber eller pletter! Vi bruger produkter fra Vita Liberata og mine.tan/b.tan, som begge er økologiske, parfumefri, parabenefri og alkoholfri mærker.
Trænger huden til lidt sommerglød? Eller har du svært ved at blive brun? Måske tåler du ikke solen så godt – eller du er bare opmærksom på at passe godt på din hud, og udsætter den helst ikke for solens skadelige stråler. Så er spray tan hos os i Hasseris Skin Lounge løsningen for dig! Og nej, du bliver ikke orange – spray tan har længe haft et dårligt ry, men fortjener det slet ikke. Farven vil minde meget om din naturlige kulør, og alt efter din hudtone, vil du blive mere eller mindre brun.
Køb hudpleje og makeup i vores webshop

Køb din selvbruner online

Spray tan hos Hasseris Skin Lounge

Hvad er spray tan?

Spray tan er en professionel behandling, hvor krop og ansigt sprayes med en særlig maskine. Væsken, der sprayes på, indeholder mørk bronzefarve, så behandleren kan se, hvor hun har sprayet, men først et par timer efter behandlingen dannes den rigtige farve – så ingen panik!

Den solbrune farve, du opnår med en spray tan behandling, sker pga. den kemiske reaktion, tanning væsken danner, når den kommer i kontakt med aminosyrerne i hudens øverste lag. Derfor lægger den endelige spray tan farve sig meget tæt op af den naturlige udløstefarve, der kommer, når du solbader.

Skal jeg forberede mig?

For at få det mest optimale resultat ud af din spray tan behandling, er det en god ide at eksfoliere huden i badet dagen før du kommer ind til din spray tan hos os. På selve dagen må du helst heller ikke påføre creme eller olie, ligesom det også er bedst du ikke har makeup på.
Det er en fordel at tage løstsiddende, mørkt tøj på efter spray tan behandlingen.
Du kan under behandlingen låne en engangstrusse eller have dit eget undertøj på.
Hvis du skal have flere behandlinger i forbindelse med din spray tan, skal de foregå FØR denne.
Spray tan hos Hasseris Skin Lounge
Spray tan hos Hasseris Skin Lounge

Spray tan holdbarhed?

I forhold til når du anvender selvbruner til at opnå sommerglød og solbrun hud, så holder en spray tan farve væsentligt bedre – og længere. Du skal regne med, at resultatet af din spray tan behandling holder minimum fire til seks dage, og at farven vil begynde at falme i takt med, at din hud naturligt udskiller de hudceller, der er blevet mørkere som følge af spray tan behandlingen. Hvis du ønsker at få farven til at holde lidt længere, har vi forskellige selvbruner tans og -produkter, du kan bruge hjemme efter din behandling, så du får din spray tan glød til at holde længere.

Fotos: Minetan

Find den rigtige selvbruner hos Hasseris Skin Lounge

#brunpådensundemåde

Brun uden spray tan

Hvis du ikke ønsker spray tan, kan vi stadig hjælpe dig med at få en lækker, solbrun kulør. Hos Hasseris Skin Lounge forhandler vi en række forskellige produkter fra mine.tan/b.tan og Vita Liberata til hjemmebrug, både til vedligehold af din naturligt solbrune farve og i form af selvbruner. Kom ind til os i klinikken – vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige produkt til netop dig.

Lyst til lidt kulør?

Lyst til lidt kulør?

Hvis du har fået lyst til lidt kulør på tilværelsen, kan du booke tid til en spray tan hos Hasseris Skin Lounge. Vi hjælper dig selvfølgelig med den helt rette kulør – husk at vi også fører et stort program i selvbruner produkter og solbeskyttelse, så du altid kan lade huden være godt klædt på til at nyde solen.