April tilbud: Comfort Zone Firming Body Mask kr. 725,-
(Normalpris Kr. 805,-)

Skønne behandlinger til hele kroppen

Krop & massage

Hos Hasseris Skin Lounge udfører vi velvære massage, kropsbehandlinger med peeling og indpakning og tilbyder også par massage. Slap af i vores skønne omgivelser og nyd en pause fra hverdagens stress og jag – ren velvære for krop og sjæl.

Har du aldrig undt dig selv en velvære massage eller en kropsbehandling, så har du bestemt noget til gode. Her oplever du ultimativ forkælelse og velvære, og du slapper helt af i kroppen. Vi tør godt love, at du går på skyer, når du forlader klinikken! I alle vores massage behandlinger anvender vi Comfort Zones aromatiske produkter, der har en både afstressende og beroligende effekt. Har du ikke tid til en hel kropsbehandling eller massage time, kan en hurtig ansigts- og hovedbundsmassage ogå gøre små underværker på en ellers travl dag – og så tager det kun en halv time.

Køb hudpleje og makeup i vores webshop

Køb din kropspleje online

Par behandlinger

Hos Hasseris Skin Lounge har I mulighed for at booke par behandling til en helkropsmassage af 60 minutters varighed som udføres af to behandlere på samme tid. I forkæles med en helkropsmassage af ben, ryg, lænd og skulder og afsluttes med en let ansigts og hovedbundsmassage. Fortæller I os det i forvejen, gør vi også gerne lidt ekstra ud af dagen med bobler og snacks efter endt behandling, hvis I f.eks. kommer i forbindelse med Valentins dag, bryllupsdag eller fødselsdag.
Comfort Zone Body Strategist Scrub

Vær opmærksom på, at der ikke udføres parbehandlinger i weekenden.

Comfort Zone body wrap

Har du prøvet en Comfort Zone Body Wrap? To timers ren luksus velvære med dig i fokus, hvor vi anvender produkter fra Comfort Zone Body Strategist linjen – en ideel behandling både forår og efterår, hvor huden skal omstille sig til en ny sæson. Du får både massage, peeling og kropsmaske tilpasset din huds behov. Kom ind til os i Hasseris Skin Lounge og oplev, hvad en body wrap kan gøre for din krop og hud!

Glæd kæresten, kammeraten, veninden, din mor:

Hasseris Skin Lounge er dit velvære univers med tid, ro og nærvær.

#tidtildig

Hasseris Skin Lounge er dit velvære univers med tid, ro og nærvær. Besøger du os til massage eller en kropsbehandling vil du opleve et pusterum i hverdagen, hvor du og dit velvære er i fokus. Forkæl dig selv med en massage eller kropsbehandling hos os – det vil du ikke fortryde.