Velvære behandlinger og pleje

Forkæl dine fødder

Forkæl dine fødder med en pedicure og forskøn dem med enten en en Shellac og Gel Polish helfarve eller franske fusser. Vores behandlinger til fødder er ren velvære og selvforkælelse – med et smukt resultat.

Dine fødder arbejder hårdt for dig hver eneste dag – så hvorfor ikke pleje og forkæle dem lidt ekstra engang imellem? Alt for tit glemmer vi at passe på fødderne, for det meste af året er de pakket væk i i både strømper, sko og støvler. Først når solen titter frem, og det er tid til igen at trække i sandalerne, kommer vi i tanker om de stakkels fødder. Det er der heldigvis råd for: Kom ind til os i Hasseris Skin Lounge og prøv f.eks. en skøn pedicure – dine fødder vil elske det!
Køb hudpleje og makeup i vores webshop

Køb din fodpleje online

Pedicure

For at bevare dine fødder sunde og stærke, kræver de – ligesom alt andet – opmærksomhed og pleje. Sørger du for jævnligt at pleje dine fødder med f.eks. en pedicure, vil du opleve et helt nyt nievau af velvære. Med en professionel pedicure opnår du velplejede fødder, ligesom behandlingen har stor betydning for neglerødder og hård hud.

Pedicure hos Hasseris Skin Lounge

Det kan du selv gøre

Hos Hasseris Skin Lounge hjælper vi dig gerne med råd og vejledning i, hvordan du bedst passer på fødderne derhjemme. Vi sælger også forskellige specialprodukter i form af fodcremer og -masker fra eksempelvis Voesh, der medvirker til at forlænge både effekten og den skønne fornemmelse i fødderne efter en pedicure behandling hos os.

Franske fusser hos Hasseris Skin Lounge

#franskefusser

Slut en skøn pedicure behandling til dine fødder af med et par franske fusser i Shellac eller Gel Polish for lige at sætte prikken over i’et. Er du mere til farver og spræl, kan du vælge en Shellac eller Gel Polish helfarve i stedet for. Under alle omstændigheder gør det bare lige dét ekstra for dine fødder!