Nyt liv til huden med dermaSEMITA

LED lysbehandling

Cosmeceutical behandlinger i Hasseris Skin Lounge

Book tid hos os i Hasseris Skin Lounge til LED lysbehandling fra dermaSEMITA til anti-age, acne og eksem behandlinger. Du opnår et synligt resultat allerede efter få LED lysbehandlinger.

Dermatologer, hudterapeuter og læger har siden starten af 1900-tallet kendt til lysbehandling af huden som en effektiv metode til at arbejde på ar, sårheling, væv og hudens struktur. I kosmetisk sammenhæng anvender vi hos Hasseris Skin Lounge LED lysbehandling som en aktiv partner til eksempelvis acne behandlinger og lettere eksem behandlinger på grund af LED lysbehandlingens anti-inflammatoriske effekt.
Køb hudpleje og makeup i vores webshop

Køb din ansigtspleje online

Resultatskabende og effektive behandlinger

LED lysbehandling hos Hasseris Skin Lounge

Dokumenteret effekt

I forbindelse med anti-age behandling er LED lysbehandling ideel, da lyset styrker og øger hudens produktion af både collagen og elastin. I Hasseris Skin Lounge arbejder vi med LED lysbehandling fra danske dermaSEMITA, hvor du tilbydes et behandlingsprogram, der med dokumenteret effekt giver et synligt resultat.

DermaSEMITA
LED lysbehandling

LED lysbehandling fra dermaSEMITA arbejder med rødt – blåt – og gult lys, som også kan kombineres for yderligere effekt. Lyset tilpasses de enkelte hudtilstande, så lysets frekvens og intensitet rammer lige netop de af hudens celler, vi ønsker at arbejde på.

Fordele med dermaSEMITA LED lysbehandling:

  • Stimulerer kollagen produktionen og elastinfibre
  • Styrker lymfe- og blodcirkulationen
  • Modvirker acne og virker anti-inflamatorisk
  • Der er ingen helingstid efter behandlingen
  • Giver synligt resultat efter få behandlinger.

Forskellige lysbølgelængder

En dermaSEMITA LED lysbehandling kan udføres i forskellige lysbølgelængder, som hver især påvirker behandlingsdybden og hvorledes hudens celler stimuleres:

dermaSEMIT LED lysbehandling hos Hasseris Skin Lounge
Rødt lys – Kollagen stimulering:
Anti-age effekt, reducerer rødmen, stimulerer kollagen produktionen, udglatter huden. LED Lysbehandlinger med rødt lys øger produktionen af kollagen og styrker elastin fibrene i huden. Herved mindskes rynker og fine linjer ligesom huden opnår fornyet glød og elasticitet.
Gult lys – Photo rejuvenation:
Photo rejuvenation, styrker lymfe- og blodcirkulationen. LED Lysbehandlinger med gult lys stimulerer lymfe- og nervesystemet, hvilket har en gavnlig effekt på misfarvninger og pigmentskjolder, således huden opnår et yngre og mere frisk udseende.
Blåt lys – Acne behandling:
Behandler acne, virker anti-inflammatorisk, kan lindre kløe. LED lysbehandlinger med blåt lyd trænger igennem hudlagene og aktiverer stoffet coproporphyrin, der er en organisk forbindelse i huden. Behandlingen har en anti- inflammatorisk effekt og er bakteriedræbende. Også i forhold til rosacea og andre betændelsestilstande har det blå lys en gavnlig effekt.

Behandling af forskellige dybder på samme tid

LED lysbehandling – behandlingskombinationer

Rødt + blåt lys

Behandler acne, fedtet hud og virker anti-inflammatorisk.

Gult + rødt lys

Mindsker fine linjer og rynker samt misfarvninger, øger kollagen og elastin – fornyer huden.

Blåt + gult lys

Behandler acne, reducerer stress, lysning af huden.

Rødt + Blåt + Gult

Her udføres alle tre lysbehandling efter hinanden. Behandlingen foregår i rækkefølgen rød – blå – gul.

Kontakt os med spørgsmål

dermaSEMITA LED Lysbehandling hos Hasseris Skin Lounge

Prøv selv

Du kan booke en LED lysbehandling både som en selvstændig behandling eller i kombination med en ansigtsbehandling for at opnå endnu bedre resultater. LED lysbehandling har endvidere den bonuseffekt, at det farvede lys har en virksom effekt på vores mentale velvære, således at energidepoter fyldes op og aktiveres.