Vital forskel for hudens sundhed

dermaOXY oxygenbehandling

Cosmeceutical behandlinger i Hasseris Skin Lounge

Oplev et øjeblikkeligt og synligt anti-age resultat med en oxygenbehandling hos Hasseris Skin Lounge. Vi arbejder med dansk udviklede dermaOXY’s oxygenbehandling, hvor konceptet er udviklet til at arbejde sammen med din huds egne processer.

Oxygenbehandlingen er en effektiv og sikker behandling, helt uden injektioner. Danske dermaOXY har udvalgt og sammensat råmaterialer, der alle har en dokumenteret anti-ageing effekt med fokus på reduktion af rynker og linjer – og som samtidig giver dig en synligt sundere hud. En oxygenbehandling gør således en vital forskel for hudens sundhed, fugtighed og struktur.

Køb hudpleje og makeup i vores webshop

Køb din ansigtspleje online

Hvad er oxygenbehandling?

Vores hud er modstandsdygtig overfor udefrakommende substanser – heldigvis! Men det betyder også, at cremer og serum alene faktisk har meget svært ved at trænge dybere ned end i blot det øverste hudlag. Her kan du få hjælp af en oxygenbehandling, hvor produkterne ved hjælp af luft med en høj oxygenkoncentration presses dybere ned i huden.

Sådan virker oxygenbehandling
I en oxygenbehandling bruger vi ilt under tryk til at puste nærende og effektive ingredienser ned i det dybere hudlag (dermis) – hvor de for alvor har effekt og modvirker alderstegn.

Rent praktisk foregår det ved, at der først anvendes en Airbrush, som ved brug af ren luft under højt tryk, puster serum igennem det øverste hudlag og ned i dermis. Dette serum indeholder en lang række aktive anti-rynke komponenter, såsom Hyaluronsyre, der fugter huden og Retinyl, som medvirker til at stimulere cellefornyelsen.

90% oxygenkoncentration
I dermaOXY oxygenbehandlinger anvendes luft med en 90% oxygenkoncentration, som masserer de aktive ingredienser endnu dybere ned i huden og helt ned i bunden af dermis.

Den høje oxygenkoncentration aktiverer serums komponenterne og effektiviserer deres anti-age effekt. Dette sikrer, at huden optager de aktive ingredienser og medvirker at der allerede 20 minutter efter behandlingen ses en tydelig reduktion af rynker og linjer i huden!

Oxygenbehandling hos Hasseris Skin Lounge

Anti-age effekt og synligt sundere hud

Oxygenbehandling hos Hasseris Skin Lounge

Fordele med dermaOXY oxygenbehandling:

  • Stimulerer produktionen af kollagen
  • Nærer elastinfibre og øger hudens elasticitet
  • De aktive ingredienser transporteres vha. ren ilt ned i dermis
  • Opretholder og genopbygger hudens fugtbalance, ved tilførsel af hyaluron
  • Synligt resultat 20 min. efter behandlingen.

Optimer din oxygenbehandling

Ønsker du for alvor at bekæmpe alderens tegn kan du vælge at kombinere din oxygenbehandling med dermaOXY’s MicrodermaBrasion behandling. Denne kombination er en af vores mest effektive og anti-age ansigtsbehandlinger, hvor du med microdermabrasion får en lækker hudslibning, der forbereder og gør huden mere modtagelig for den aktive serum, der bliver boostet ned i din hud med oxygenbehandlingen.

Dokumenteret effekt med oxygen

Oxygenhbehandligner fra dermaOXY er dansk udviklede behandlinger med dokumenteret effekt. Både produkter og behandlinger fra dermaOXY er testet og dokumenteret i unversitets rapporten “DermaOXY – Effect and evidence”, der er skrevet af Beate Klösgen fra Institutet for Fysik, Kemi og Farmaci hos Syddansk Universitet, Odense. Er du til videnskabelig læsning, finder du rapporten her.

Kontakt os med spørgsmål

Prøv en Oxygenbehandling hos Hasseris Skin Lounge

Prøv selv

Du kan booke en oxygenbehandling både som en selvstændig behandling eller i kombination med en af vores skønne ansigtsbehandlinger og/eller microdermabrasion diamantslibning for at opnå endnu bedre resultater.