Resultatskabende hudpleje

Cosmeceutical behandlinger

Cosmeceutical behandlinger i Hasseris Skin Lounge
Cosmeceuticals er særligt virksomme hudplejeprodukter, som er væsentligt mere effektive end gængse produkter. Hos Hasseris Skin Lounge tilbyder vi flere forskellige cosmeceutical ansigtsbehandlinger, som skaber både øjeblikkelige og varige resultater for din hud.

Hos Hasseris Skin Lounge tilbyder vi cosmeceutical behandlinger, der primært er målrettet hud-foryngende effekt og anti-age samt hudproblemer som f.eks. acne, eksem eller rosacea. For at du kan opnå optimale resultater med en cosmeceutical behandling hos os afslutter vi altid behandlinger med en grundig produktvejledning til efterfølgende hudpleje program derhjemme.

Køb hudpleje og makeup i vores webshop

Køb din ansigtspleje online

Forbedrende og forebyggende behandlinger

Cosmeceuticals hos Hasseris Skin Lounge

DermaSEMITA LED-lysterapi

LED-lysterapi en effektiv behandlingsmetode som tilfører energi til hudens celler. Med denne behandling stimuleres produktionen af collagen og elastin fibre, blodgennemstrømningen også og inflammation eller acne reduceres. Du vil opleve, at huden styrkes, og elasticiteten øges – samt at trist og glansløs hud får gløden tilbage.

Udover lysets virkning på huden, har farven på det valgte lys også en særdeles positiv effekt på vores mentale tilstand.

Oxygen og microdermabrasion

Oxygen er en aktiv anti-age behandling, for dig der vil se et “her-og-nu resultat”. Behandlingen booster din hud med fugtgivende serum og ren ilt (oxygen), som opstrammer og udglatter huden. Microdermabrasion diamant peeling fjerner blidt det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs.Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en fastere, glattere og yngre hud med masser af glød. Derudover mindsker behandlingen rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering.

Cosmeceutical ansigtsbehandlinger hos Hasseris Skin Lounge
Hvad betyder ordet “cosmeceutical”?
Cosmeceutical er et ord, der kombinerer “kosmetisk” og “farmaceutisk”. Denne type produkt har aktivt potentiale til at skabe synlige ændringer i huden – understøttet af klinisk dokumentation. Anvendt topisk kan et cosmeceutical produkt trænge dybere ind i huden, hvor vital collagen, elastin og cellulær aktivitet finder sted.
Før og efter en cosmeceutical behandling
Er en cosmeceutical behandling også for mig?
Ja, hvis du ønsker forbedring af din hudkvalitet generelt eller forebyggelse af for tidlig ældning. Cosmeceutical behandlinger er ikke-kirurgiske ansigtsbehandlinger med både forbedrende og foryngende effekt. Husk – vil du vide mere om en specifik behandling, eller har du et bestemt hudproblem, du ønsker vejledning omkring, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os med spørgsmål

Få hjælp til hudpleje hos Hasseris Skin Lounge

Hjælp til hudpleje

Har du brug for hjælp og vejledning omkring hudpleje? Så er vi klar til at hjælpe dig i Hasseris Skin Lounge! Bestil tid til en ansigtsbehandling – så får du både en personlig  hudanalyse og produktvejledning til opfølgende hjemmeprogram.