Gør ventetiden skønnere

Behandlinger til gravide

Er du gravid og trænger til en pause, hvor du bliver forkælet og gør noget godt for dig selv, kan vi tilbyde dig afslappende behandlinger på vores gravid madras, hvor der er plads til både mave og barm. 

Også når du er gravid, skal der være tid til at pleje krop og hud. Kom ind til os i Hasseris Skin Lounge, og oplev en behandling med tid, ro og nærvær, hvor du f.eks. kan nyde en afslappende velværemassage eller opleve en kropsbehandling med de lækre spa produkter fra Comfort Zone, der er baseret på de fineste naturlige ingredienser – og helt uden animalske stoffer, silikone, mineralsk olie, parabener eller kunstige farvestoffer, så både du og baby er i de bedste hænder.

Bemærk: Vores behandlinger til gravide udføres efter 1. trimester.

Køb hudpleje og makeup i vores webshop

Køb din kropspleje online

Gravid massage

Kommer du til en gravid massage hos Hasseris Skin Lounge, får du 45 minutters afslapning med velværemassage af hele bagsiden af kroppen. Du ligger på vores specialmadras med plads til både barmen og den gravide mave. Behandlingen afsluttes med en blid massage af décolleté og hovedbund.

Gravid behandling

En gravid behandling giver dig en time og tre kvarters perfekt velvære! Vi starter med 30 minutters afslappende massage, som efterfølges af kropspeeling og indpakning i maske med Comfort Zone Spa produkter. Mens masken virker, friskes fødderne op, og vi afslutter behandlingen med lækker cremepleje.

Behandlinger til gravide
Book tid til dig i Hasseris Skin Lounge

#tidtildig

Omdrejningspunktet i alle vores behandlinger er – dig. I Hasseris Skin Lounge møder du altid en behandler med tid, ro og nærvær. Vores fornemmeste opgave er at give dig et pusterum fra hverdagen, så du kan møde verden med ny energi, når du går herfra…