Til hverdag, til fest, til dig

Makeup 

Makeup hos Hasseris Skin Lounge
Få hjælp og inspiration til både din hverdags makeup, fest makeup eller aften makeup. Vi tilbyder også brude makeup, hvor vi ud fra dine behov og ønsker vælger den makeup, der skal lægges på dagen.
Er din makeup blevet en halvkedelig rutine, og savner du inspiration og hjælp til enten nye farver eller produkter – eller begge dele – så er vi klar til at hjælpe dig i Hasseris Skin Lounge. Vores dygtige og veluddannede personale har fagligheden og ekspertisen til hjælpe dig med at finde netop den stil og det udtryk, der klæder dig allerbedst, og som du er tilpas med. Du får naturligvis en grundig instruktion, så du også kan lægge en flot makeup derhjemme, uanset om det er til hverdag eller fest.
Køb hudpleje og makeup i vores webshop

Køb din makeup online

Smuk, smukkere – dig!

Makeup hos Hasseris Skin Lounge

Makeup til hverdag

De fleste kender det: Til hverdag lægger vi typisk den samme makeup hver dag. Men hvem siger, det skal være sådan? Måske synes du også indimellem det kunne være sjovt at prøve lidt nyt, eller simpelthen blot få ny inspiration. Der kommer hele tiden nye produkter, farver osv. – og vi ved jo alle, at kuløren i vores ansigt skifter efter årstiden. Kom ind i Hasseris Skin Lounge og lad os hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv – hver dag!

Makeup til fest

Skal der ske noget specielt, måske til den runde fødselsdag eller en af livets andre store fester, så hjælper vi dig gerne med at få lagt en flot fest makeup. Makeup’en tilpasses selvfølgelig dine ønsker, både i forhold til om du vil have din makeup tilpasset tøj, negle eller noget helt tredje, og vi tager selvfølgelig også højde for, om du er til det mere naturlige look eller vi skal have gang i det helt store diva-look med alt hvad den kan trække af glimmer og røde læber!

Brudemakeup

Skal du giftes, så lade os stå for din brudemakeup! Vi tager udgangspunkt i dig og dine ønsker til, hvordan du vil se ud på den store dag. Vores brudemakeup er naturligvis inklusive en prøve makeup, så vi sammen er helt sikre på den makeup, der lægges på selve dagen. Vi arbejder med SENSAI makeup produkter og airbrush teknik, så du får en flot makeup, der holder dagen. Husk, vi kører inden for en radius af 20 km fra Aalborg.

Kontakt os med spørgsmål

Sensai makeup

Hos Hasseris Skin Lounge arbejder vi med og sælger SENSAI makeup produkter, ligesom vi også gerne vejleder i brug af den lækre japanske makeup serie. Prøv f.eks. den fantastiske “38°C Mascara” – en vandresistent mascara, der sidder hele dagen, men nemt fjernes med 38 grader varmt vand – eller en af de flotte øjenskygge paletter.
Sensai makeup hos Hasseris Skin Lounge

Den rigtige foundation

SENSAI Beauty er vejen til en smuk, naturlig og ukompliceret makeup. Om du er til flydende foundation eller en fast pudder, så finder vi det perfekte match til din hud blandt SENSAI’s produkter. Du opnår et let og naturligt look, – men alligevel dækkende, hvor din huds naturlige glød fremhæves uden at virke pudret eller maskeagtig.
Find din foundation hos Hasseris Skin Lounge

Redskaber & “dullegrej”

Når du booker en makeup tid hos os, vejleder vi også i brugen af forskellige redskaber (pensler og børster) og andet “dullegrej”, som vi kalder det. Har du f.eks. lidt udfordringer med vipper og bryn, kan et serum måske hjælpe det hele lidt på vej, og er du træt af at stå med vippebukkeren om morgenen, er et Lash Lift måske lige noget for dig!
Makeup konsultation hos Hasseris Skin Lounge
Makeup hos Hasseris Skin Lounge

Hjælp til makeup

Savner du inspiration til makeup – uanset om det er til farver, produkter, eller hvordan du lægger den – så bestil en makeup tid hos os i Hasseris Skin Lounge. Det behøver ikke være i nogen speciel anledning – vi hjælper dig også gerne med gode ideer til en nem hverdags makeup.