Brow Lamination

hos Hasseris Skin Lounge i Aalborg
Behandlinger til bryn og vipper hos Hasseris Skin Lounge

Brow Lamination også kaldet Brow Lift, giver dig mulighed for at opnå smukke og fyldige bryn som løfter og fremhæver dine øjne. Brow Lamination og Brow Lift er det samme, der er ingen forskel – der er blot opstået to forskellige benævnelser for den samme behandling.

Hvordan Brow Lamination?

Har du sparsomme brynhår eller hår som vokser i flere retninger, så vil en Brow Lamination sikre dig et smukt bryn, som efterfølgende kræver minimum af tid at sætte.

Hos Hasseris Skin Lounge vil du opleve en skræddersyet Brow Lamination. Vi begynder med en konsultation for at forstå dine ønsker og behov. Derefter vil en af vores brow-eksperter omhyggeligt forme og strukturere dine bryn for at give dem det ønskede look og til sidst style dem, så de fuldender din ansigtsform perfekt.

Ved en Brow Lamination opmåler din behandler dine bryns optimale form, så de passer bedst til netop dit ansigts form og udtryk. Brynet redes på plads og fikseres med en permanent gel, der får selv et bryn med sparsomme hår til at synes fyldigere. Til slut farves brynet i en naturlig farve og rettes med voks og pincet, så du får et smukt formet bryn – dette er dit Brow Lift lavet hos Hasseris Skin lounge.

Køb hudpleje og makeup i vores webshop

Køb bryn- & vippepleje online

få fyldige og smukke bryn

Er Brow Lift / Brow Lamination noget for mig?

Et Brow Lift eller Lamination er en behandling, som kan bruges af alle aldersgrupper – den er ikke kun forbeholdt yngre kvinder.

Den yngre generation er heldigvis vokset op i en tid, hvor pincetten ikke er blevet brugt helt så flittigt, som hos dem, der var unge i 90’erne og 00’erne. Denne periode hyldede de helt smalle bryn, nogle barberede endda deres bryn helt af og valgte en tynd og hård optegning af brynet. Dette efterlod en hel gruppe af kvinder med smalle, hårløse og skæve bryn.

Så kære kvinde i Aalborg, er du en af dem, der står tilbage med smalle bryn med hårløse pletter i, hvor der bare ikke vil vokse hår, så vil en Brow Lamination helt sikkert kunne hjælpe dig. Du får ikke flere hår foræret i en Brow Lamination, men du får skabt et bryn med fylde, form og volumen.

Brow lamination før og efter

Før din behandling

I perioden op til din Brow Lamination, vil du med fordel kunne bruge en bryn serum til at øge væksten af nogle af de små fine hår, som er blevet inaktive. Bryn serum er et effektivt våben i kampen om flere brynhår, for at skabe det smukkeste bryn. Det er en tynd gel, som pensles på huden der hvor der engang var aktiv vækst af hår, efter en 4 uger vil der begynde at komme nye hår frem, – det endelige resultat ses efter 8-12 uger. Det er en langsom proces at vække dovne hår til live, men det kan lade sig gøre og det er det værd for at få det smukkeste Brow Lift i Aalborg.

Fortæl os gerne inden din Brow Lamination, hvis du har brugt bryn serum, så er vi forberedt på at det er nye første generationshår vi skal arbejde på.

Efter din behandling

Efterpleje af dit Browlift / Brow Lamination er vigtigt!

For at bevare sunde og stærke hår, som kan klare et nyt Brow Lift hos Hasseris Skin Lounge 6-8 uger senere, er det yderst vigtigt at du plejer hårene i brynet med en balsam, som holder hårene sunde og smidige. En Brow Lamination er en kemisk proces, ligesom hvis du fik farvet eller permanentet dit hovedhår og her ved de fleste jo, at håret efterfølgende skal plejes med hårkur og balsam. Det samme skal dine brynhår.

Du skal dagligt påføre en plejende aftercare på din Brow Lamination, ideelt efter bad og efter aftagning af makeup i forbindelse med din øvrige hudplejerutine.

Køb bryn serum i webshoppen:

GrandeBROW øjenbrynserum

GrandeBROW øjenbrynserum

Kontakt os med spørgsmål

Før
Brow lamination

Før Brow Lamination

Efter
Brow lamination

Efter Brow Lamination

Brow lamination
Pre- & aftercare

Brug gerne GrandeBROW serum i perioden før din behandling
Brow lamination i Hasseris Skin Lounge

#løftblikket

Få den bedste Brow Lamination / Browlift i Aalborg

Bryn-eksperterne hos Hasseris Skin Lounge i Aalborg vil glæde sig til at se dig! Hos os vil du opleve tid til dig og en behandling skræddersyet til netop dit smukke ansigt og unikke udtryk.