Skriv eller ring til os

Kontakt os

Ring til os på +45 20 33 83 60 eller skriv til os via formularen her – eller på e-mail: info@hasserisskinlounge.dk. Vi hjælper dig gerne med råd og vejledning omkring hudpleje og make up.

Vil du bestille tid – eller ændre/aflyse en tid, du allerede har bestilt – beder vi dig enten ringe eller bruge vores online booking.

7 + 12 =

Køb hudpleje og makeup i vores webshop

Køb hudpleje og makeup

Få hjælp og vejledning i hudpleje hos Hasseris Skin Lounge

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp og vejledning omkring hudpleje? Har du problemer eller udfordringer med din hud – eller vil du bare gerne vide, hvordan du plejer den bedst? I Hasseris Skin Lounge er vi klar til at hjælpe dig!

Du er altid velkommen til at skrive til os, men vi kan selvfølgelig give dig den allerbedste hjælp i forbindelse med et besøg hos os. Du kan enten bestille tid til en ansigtsbehandling – eller simpelthen blot en hudanalyse. Vælger du en behandling, er både hudanalyse og produktvejledning til hjemmeprogram inkluderet.

Giv et gavekort

Mangler du en sidste-øjebliks-gave til veninden, værtinden eller kæresten? Eller vil du gerne glæde en af dine kære med lidt ekstra forkælelse, enten i forbindelse med fødselsdag, bryllupsdag – eller bare fordi? Så giv et gavekort til en lækker behandling i Hasseris Skin Lounge.

Du kan enten komme forbi klinikken og købe gavekortet hos os – så pakker vi det flot ind. Du er også velkommen til at ringe og bestille gavekortet, så har vi det klar, når du kommer og henter det. Eller skal det gå lidt stærkt, så kan du betale med MobilePay og bestille en elektronisk udgave her: 

Giv et gavekort til Hasseris Skin Lounge

Afbestilling

Er du forhindret i at komme til din aftale, kan du afbestille via online booking, indtil dagen før din behandling – uden omkostninger. Bliver du alligevel forhindret i at komme på selve dagen, kan du afbestille din behandling telefonisk helt op til en time før aftalte tid. Da vi for det meste har kunder på venteliste, påskønner vi altid at få besked hurtigst muligt.

Ved udeblivelse uden afbud betales 100 % af behandlingens pris.

Kommer du for sent til en behandling, kan vi ikke garantere gennemførelse af din aftale, men vi vil selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan for at nå det.

Forsinkelse

Vi bestræber os naturligvis på at overholde alle aftalte tider. Desværre kan det dog ske, at vi bliver forsinket – sker det, beklager vi selvfølgelig rigtig meget, og vi gør alt hvad vi kan for at indhente tiden uden det går udover din behandling.

Sygdom

Ved sygdom kan vi blive nødsaget til at aflyse din tid eller flytte din aftale til et andet tidspunkt eller en anden behandler.

Studierabat

Vi giver 15% studierabat mod forevisning af gyldigt studiekort på alle behandlinger hver onsdag.

Studierabatten kan ikke kombineres med tillægsbehandlinger, andre rabatter, specialtilbud eller kampagner.

Bemærk: Studierabat tilbydes ikke hos Marianne.