Effektiv og skånsom

Hårfjerning 

Hårfjerning hos Hasseris Skin Lounge
Vi arbejder primært med hårfjernings metoden Sugaring, som kan benyttes på både ansigt og krop, og kan tåles af selv den mest sarte hud, da produktet ikke indeholder konserveringsmidler eller andre tilsætningstoffer.

Uønsket hårvækst kan være en kilde til daglige gener og udfordringer – men det behøver ikke være sådan. I Hasseris Skin Lounge kan vi effektivt og skånsomt afhjælpe problemet, uanset hvor på kroppen du ønsker at få fjernet hår. Vi bruger sugaring metoden (en sukker-paste bestående af sukker, vand, citrus og intet andet) som er skånsom og som ikke belaster huden.

Køb hudpleje og makeup i vores webshop

Køb din kropspleje online

Glat hud over hele kroppen

Hårfjerning hos Hasseris Skin Lounge

Hårfjerning i ansigtet

Uønsket hårvækst i ansigtet – uanset om det er dun på overlæben, på hagen eller kinderne – fjernes effektivt og skånsomt med sugaring metoden. Vores dygtige personale er trænet og uddannet i sugaring metoden, så ønsker du hårfjerning i ansigtet kan du trygt komme til os. Jo, det gør en smule ondt, men vi er forsigtige, og vi lover dig et godt resultat af alle strabadserne! Husk, det er bedst du møder til din aftale om hårfjerning i ansigtet uden makeup, og uden du har anvendt creme eller olie i ansigtet.

Hårfjerning på kroppen

Skal benene være stanglækre til sommeren, eller er du bare træt at af at stå med skaberen i badet med deraf følgende små ridser og “skægpest”? Så lad os hjælpe dig med en effektiv hårfjerning på kroppen – uanset om det er på benene, armene, i armhulen eller på ryggen. Vi arbejder primært med sugaring, men foretrækker du hårfjerning med traditionel voks, tilbyder vi også dette. Er du i tvivl om, hvilken metode, du skal vælge, hjælper og rådgiver vi gerne inden du booker din aftale til hårfjerning på kroppen.

Brazil hårfjerning

Hos Hasseris Skin Lounge tilbyder vi hårfjerning med sugaring i intimområdet. Gør det nemt for dig selv inden ferien, – få lavet en brazil eller bikini hårfjerning og lad skraberen blive hjemme. Ved bikini fjernes alt hår udenfor trussekanten og ud på lårene. Ingen hårfjerning omkring de intime områder. Ved brazil fjerner vi alt, også intimområdet – fortil og bagtil. Evt. efterlades der en stribe eller trekant, hvis du ønsker det. Bemærk: Vi udfører kun intimhårfjerning på kvinder.

Kontakt os med spørgsmål

Hårfjerning med sugaring

Hårfjerning med sugaring metoden fungerer i bund og grund som en traditionel voks behandling. I stedet for voks anvendes en varm sukker-paste, og hårene rykkes ud med groretningen, istedet for mod. Derfor er hårfjerning med sugaring metode også mindre smertefuld, end hårfjerning med traditionel voks.

Sugaring fra Perron Rigot hos Hasseris Skin Lounge

Fordele ved sugaring

Der er flere fordele ved hårfjerning med sugaring metoden. Fordi hårene rykkes ud i groretningen, undgår du at hårene knækker. Endvidere kan du booke din næste sugaring med det samme, hårene begynder vokse ud –  så du behøver altså ikke at gå og vente til hårene er vokset halvlange igen!

Sugaring fra Perron Rigot hos Hasseris Skin Lounge

Sugaring produkter

I Hasseris Skin Lounge anvender vi sugaring produkter fra mærket Perron Rigot. Produkterne er 100% naturlige og egnede for veganere. Du vil opleve, at sukker krystallerne blidt eksfolierer og fugter huden, hvorved indgroede hår forebygges. Påføringsteknikken masserer huden, og selv korte hår fjernes effektivt.
Sugaring fra Perron Rigot hos Hasseris Skin Lounge
Hårfjerning med sugaring hos Hasseris Skin Lounge

#tidtildig

Er du usikker på hårfjerning, og måske bange for at det gør lidt ondt? Og hvordan er det nu, vokser hårene ikke bare endnu kraftigere frem? Nej, og nej. Selvfølgelig kan du mærke, når vi fjerner hårene – men de vokser ikke hverken hurtigere eller kraftigere frem.  Husk, vi tager os gerne ekstra tid til din hårfjernings behandling!