Bestil gavekort til Hasseris Skin Lounge

Gavekort

Mangler du en sidste-øjebliks-gave til veninden, værtinden eller kæresten? Eller vil du gerne glæde en af dine kære med lidt ekstra forkælelse, enten i forbindelse med fødselsdag, bryllupsdag – eller bare fordi? Så giv et gavekort til en lækker behandling i Hasseris Skin Lounge.

Du kan enten komme forbi klinikken og købe gavekortet hos os – så pakker vi det flot ind. Du er også velkommen til at ringe på +45 20 33 83 60 og bestille gavekortet, så har vi det klar, når du kommer og henter det.

Mobile pay 61870

Skal det gå lidt stærkt, så kan du betale med MobilePay og bestille en elektronisk udgave her:

OBS! Når du bestiller via formularen her, kan du sende betalingen via MobilePay med det samme – husk blot at angive besked med din betaling. Du kan også kontakte os for at aftale nærmere. Bemærk, vi sender først gavekortet til din e-mail, når vi har modtaget betalingen.

13 + 6 =

Brug for hjælp?

Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal give i gave? Så kontakt os meget gerne på enten telefon eller e-mail, så hjælper vi gerne med gode ideer og vejledning. Dit gavekort kan naturligvis også laves på et bestemt beløb, så modtageren selv kan vælge, hvilken behandling gavekortet skal bruges til.

Et gavekort er en perfekt gave idé, når du gerne vil gøre lidt mere for dem, du holder af. Med et gavekort til Hasseris Skin Lounge giver du modtageren en skøn oplevelse og en ekstra forkælelse – og så er det uanset hvem gavekortet er til. 

Giv et gavekort
Share This