Bestil gavekort til Hasseris Skin Lounge

Gavekort

Mangler du en sidste-øjebliks-gave til veninden, værtinden eller kæresten? Eller vil du gerne glæde en af dine kære med lidt ekstra forkælelse, enten i forbindelse med fødselsdag, bryllupsdag – eller bare fordi? Så giv et gavekort til en lækker behandling i Hasseris Skin Lounge.

Du kan bestille det via formularen her, eller komme forbi klinikken og købe gavekortet hos os – så pakker vi det flot ind. Du er også velkommen til at ringe på +45 20 33 83 60 og bestille gavekortet i forvejen, så har vi det klar, når du kommer og henter det.

Ønsker du at købe et digitalt gavekort, som kan sendes til modtageren på e-mail,  så brug formularen her.

OBS! Når du bestiller via formularen her, kontakter vi efterfølgende for nærmere aftale omkring bestilling og betaling af gavekortet. Først herefter gør vi gavekortet klar og sender til dig – blot så du ved, at når du sender formularen her, er gavekortet altså ikke klar endnu.

10 + 2 =

Køb hudpleje og makeup i vores webshop

Køb hudpleje og makeup

Brug for hjælp?

Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal give i gave? Så kontakt os meget gerne på enten telefon eller e-mail, så hjælper vi gerne med gode ideer og vejledning. Dit gavekort kan naturligvis også laves på et bestemt beløb, så modtageren selv kan vælge, hvilken behandling gavekortet skal bruges til.

Et gavekort er en perfekt gave idé, når du gerne vil gøre lidt mere for dem, du holder af. Med et gavekort til Hasseris Skin Lounge giver du modtageren en skøn oplevelse og en ekstra forkælelse – og så er det uanset hvem gavekortet er til. 

Giv et gavekort