Tid til dig

Velvære ansigtsbehandlinger

Cosmeceutical behandlinger i Hasseris Skin Lounge

Oplev professionelle velvære ansigtsbehandlinger hos Hasseris Skin Lounge tæt på Aalborg centrum. Her er tid til dig – tid til ro, forkælelse og fordybelse. Bestil tid til en velvære ansigtsbehandling hos os, og bliv klar til at møde hverdagen igen.

Hos Hasseris Skin Lounge er dit velvære i højsædet. Med en af vores velvære ansigtsbehandlinger giver du sig selv et pusterum i en travl hverdag – har du aldrig oplevet fornøjelsen ved en professionel ansigtsbehandling kan du f.eks. starte med at prøve vores helt klassiske ansigtsbehandling, hvor fokus er på helhedsoplevelsen og velværet. Vælger du vores dedikerede wellness ansigtsbehandling, kan du være helt sikker på, at roen indfinder sig og du kommer helt ned i gear.

Alle vores velvære ansigtsbehandlinger udføres i effektive og lækre produkter fra Team Dr. Joseph.

Køb hudpleje og makeup i vores webshop

Køb din ansigtspleje online

Behandlinger med velværet i fokus

Velvære behandlinger hos Hasseris Skin Lounge

Klassisk
ansigtsbehandling

En hel time i i kyndige hænder hos os: En ansigtsbehandling, hvor fokus er på helheds oplevelsen og velvære. Huden afrenses, derefter hudanalyse, peeling, retning af bryn, ansigts- og decolleté massage, maske og afsluttes med cremepleje og vejledning i produkter.

Vil du booke tid til en klassisk ansigtsbehandling, skal du i online booking vælge Team Dr. Joseph Ansigtsbehandling 60 min. 

Dybderensende ansigtsbehandling

Bliv helt frisk igen: For dig der har brug for at få renset ud i urenheder og tilstopninger. Ansigtet afrenses, derefter peeling, enten med damp eller maske, dybderens, retning af bryn, serum og maske, afsluttende creme og vejledning i hjemmepleje.

Vil du booke tid til en dybderensende ansigtsbehandling, skal du i online booking vælge Team Dr. Joseph Ansigtsbehandling 80 min. 

Welness
ansigtsbehandling

Kom helt ned i gear: Mærk roen indfinde sig, når vi starter med 15 min. velkomstmassage af ryggen. Du vendes om og ansigtet afrenses, derefter peeling, dybderens, retning af bryn, massage af ansigt, hals og decolleté, ansigtsmaske tilpasset hudtype og tilstand, afsluttende produkter og vejledning.

Vil du prøve en behandling selv?
Vi har tid til dig i Hasseris Skin Lounge
Vi har tid til dig
Hos Hasseris Skin Lounge oplever du behandlere med tid til dig. Vores personale er alle veluddannede kosmetikere og kosmetologer, og vores primære fokus er, at når du besøger os – så er det tid til dig. Vi vil være dit velvære univers med tid, ro og nærvær. Bestil en tid hos os i dag, og prøv en behandling selv – vi glæder os til at se dig.
Total afslapning og velvære hos Hasseris Skin Lounge
Total afslapning og velvære
Nyd en pause fra hverdagens stress og jag med en velvære ansigtsbehandling hos os – så giver du virkelig dig selv en gave. Alle vores ansigtsbehandlinger begynder vi med at bestemme hudtype og tilstand – derfor får du altid en behandling hos os, der er individuelt tilpasset netop din hud. Og vi afslutter altid med grundig produktvejledning, så du kan forsætte den gode rutine derhjemme.

Kontakt os med spørgsmål

Få hjælp til hudpleje hos Hasseris Skin Lounge

Hjælp til hudpleje

Har du brug for hjælp og vejledning omkring hudpleje? Så er vi klar til at hjælpe dig i Hasseris Skin Lounge! Bestil tid til en ansigtsbehandling – så får du både en personlig  hudanalyse og produktvejledning til opfølgende hjemmeprogram.