Aalborgs smukkeste

Bryn & Vipper

Behandlinger til bryn og vipper hos Hasseris Skin Lounge

Øjenbryn og vipper er en del af rammen om dit ansigt, og de er med til at fremhæve din naturlige skønhed. Lad os hjælpe dig med at holde dine bryn og vipper i form – eller hjælpe dem lidt på vej, hvis de skal understreges yderligere.

Hos Hasseris Skin Lounge tilbyder vi forskellige behandlinger til bryn og vipper. Hos os kan du få rettet øjenbryn med voks og pincet, ligesom vi tilbyder farvning af både bryn og vipper. Udover traditionel farve, kan du hos os også få lavet henna brows, som helt naturligt både giver dig farve på huden under brynene, samt på hårene. Vi tilbyder også brow lamination, der kan gøre selv et meget smalt og overplukket bryn flot og fyldigt.

Drømmer du om bambi-blik og lange øjenvipper, kan et Lash Lift vippebuk med farvning af de øverste vipper hjælpe dig godt på vej. Lash Lift er en skånsom måde at bukke vipperne uden at overbukke, skade eller ødelægge længden på dine vipper. Dine vipper vil synes både kraftigere og længere, og medvirke til at gøre dit blik endnu mere intenst.

Køb hudpleje og makeup i vores webshop

Køb bryn- & vippepleje online

Den smukkeste ramme om dit ansigt

Bryn & Vipper hos Hasseris Skin Lounge

Hvad er
henna brows?

Henna Brows er en behandling, hvor man farver brynene og huden under vha. naturlig plantebaseret brun henna. Henna brows er baseret på de nyeste teknikker inden for hårfarvning og farvning af huden, hvorved der skabes en illusion om dybde og fylde i området, således sparsom hårvækst udfyldes. Med henna brows holder farven på huden op til 7 dage, hvorimod farven på hårene holder op til 6 uger.

Hvad er
brow lamination?

Brow lamination er en luksuriøs brynbehandling, der giver dine øjenbryn en fuld makeover. Ved en brow lamination friseres brynene op ved hjælp af permanent væske, så hårene fikseres og sidder hvor de skal. Brynene rettes og farves også. Med brow lamination kan endda meget smalle eller overplukkede bryn opnå fylde og flot volumen. Brow lamination har en holdbarhed på ca. 6 uger.

Hvad er
lash lift vippebuk?

Lash lift – eller vippebuk – er en skånsom måde at bukke vipperne uden at overbukke, skade eller ødelægge længden på dine vipper. Med et lash lift vil dine vipper synes længere, og dit blik  mere intens. Et lash lift er en lille kemisk behandling af dine øjenvipper, og bukket vil naturligt aftage i takt med, at vipperne bliver længere, og nye vipper vokser ud. Selve effekten af et lash lift kan holde op til 6 uger.

Kontakt os med spørgsmål

Før & efter:
Henna brows

Henna Brows hos Hasseris Skin Lounge

Før & efter:
Brow lamination

Brow lift før og efter

Før & Efter:
Lash lift

Lash lift hos Hasseris Skin Lounge
Løft blikket hos Hasseris SKin Lounge

#løftblikket

Løft blikket med Aalborg smukkeste bryn og vipper. Bestil en tid hos Hasseris Skin Lounge, og oplev hvor meget en professionel behandling til dine bryn og vipper vil fremhæve din naturlige skønhed.