Effektiv – men blid og behagelig

Lymfedrænage velvære behandling

Få renset kroppens eget filter med en lymfedrænage velvære behandling  – vi garanterer, du både vil se og føle en positiv effekt.

Lymfesystemet er en vigtig del af vores krops immunforsvar, og det medvirker til at bekæmpe infektioner. Systemet består af lymfekar og -kirtler, der findes overalt i kroppen. Karrenes funktion er at opsamle overskydende væske i kroppens væv, og transportere væsken videre til lymfekirtlerne. I kirtlerne bliver væsken renset og efterfølgende ført tilbage i blodbanen. Faktisk kan du betragte en lymfedrænage velvære behandling som en “filterrens”, der hjælper dit lymfesystem med at fungere optimalt.

Bemærk: Vi tilbyder udelukkende lymfedrænage som velvære behandling og ikke som led i medicinsk/klinisk behandlingsforløb.

Køb hudpleje og makeup i vores webshop

Køb din kropspleje online

Skader på lymfesystemet

Har du skader på lymfesystemet – f.eks. som følge af nedsat bevægelighed, arvelig disposition eller efter sygdomsperioder med f.eks. cancer – kan væske og affaldsstoffer ikke transporteres væk i tilstrækkelig grad, og bliver derfor mellem cellerne i vævet. Det kan give kroniske hævelser (lymfødemer) i kroppen. Her kan en lymfedrænage velvære behandling medvirke til at stimulere lymfesystemet, således den væsketransporterende funktion genetableres, og lymfevæsken dermed igen kan finde nye veje.

Oplev en lymfedrænage velvære behandlung hos Hasseris Skin Lounge
Oplev en lymfedrænage velvære behandlung hos Hasseris Skin Lounge

Lymfedrænage er blandt andet gavnligt ved:

  • Ødemer og væskeansamlinger, f.eks. hævede ben eller arme/fingre
  • Nedsat blodcirkulation
  • Forstoppelse
  • Bevægelsesbesvær, f.eks. ved gigt
  • Træthed efter infektionssygdom
  • Efter sygdomsperiode ( f.eks. cancer)
  • Smertelindring
  • Generel styrkelse af immunforsvaret.

Hvordan foregår en lymfedrænage velvære behandling?

Lymfedrænage er en blid og behagelig behandling i form af en pulserende, blid massageform. Når der trykkes på de fine lymfekar, er det som at trykke på en vandslange – der lukkes for gennemstrømningen. For at opnå en lymfedrivende virkning udføres behandlingen derfor med kreds-og spiralformede håndbevægelser.

En lymfedrænage velvære behandling er meget afstressende og har en dybt afslappende effekt. Den rytmiske, pulserende behandling påvirker nervesystemet: Det sympatiske nervesystem dæmpes, hvilket bevirker en smertereducerende og afslappende effekt, mens det parasympatiske nervesystem stimuleres, hvilket bl.a. bevirker en stimulation af fordøjelsen og af urinblæren.

Lymfedrænage og din hud

Et velfungerende lymfesystem er essentielt for den daglige afgiftnings- og fornyelsessproces i hele kroppen – er systemet udfordret, giver det grå og trist hud. En lymfedrænage velvære behandling kan – ud over at reducere hævelse og hudirritation – medvirke til at bekæmpe hudproblmer som f.eks. eksem, hudirritation og akne. Desuden oplever vi, at en lymfedrænage velvære behandling virkelig kan gøre godt for hudens glød!

Når kroppen med lymfedrænage velvære behandlingen får hjælp til at rense sig selv for ophobede affaldsstoffer, øges blodgennemstrømningen. Du får mere glød og glans, færre spændinger i ansigtet, tørhedslinjer og rynker mindskes – alt sammen medvirkende til en mere sund og ungdommelig hud. Du kan naturligvis kombinere din lymfedrænage velvære behandling med en ansigtsbehandling hos os for optimale resultater og et velvære helt i top – vi kan næsten garantere, du vil svæve herfra!

Oplev en lymfedrænage velvære behandlung hos Hasseris Skin Lounge

Forkæl en du holder af med en behandling:

Lymfedrænage hos Hasseris Skin Lounge

#tidtildig

Hasseris Skin Lounge er dit velvære univers med tid, ro og nærvær. Besøger du os til massage eller en kropsbehandling vil du opleve et pusterum i hverdagen, hvor du og dit velvære er i fokus. Forkæl dig selv med en massage eller kropsbehandling hos os – det vil du ikke fortryde.