Bliv klar til julen og nytårets fester

Tid til jul – tid til dig

Tid til jul - tid til dig

Bliv klar til julen og nytårets fester – hos Hasseris Skin Lounge er vi klar til at give dig smukke negle, strålende hud, en flot kulør eller bryn og vipper, der fuldender sæsonens look.

Har du brug for inspiration til skønne gaver til dem du holder af, har vi for eksempel lækre gaveæsker fra Comfort Zone og SENSAI. Du kan også give et gavekort, så modtageret selv kan vælge, hvordan han/hun vil forkæles – kig forbi, vi pakker det hele flot ind!

Smukke negle i julens farver

Book tid til en Shellac lakering og få smukke negle – i lige nøjagtig den farve, du synes passer til din julefest. Vi laver alt fra klassiske røde negle til max bling med glimmer og sten. Vi har normalt en tætpakket kalender op til jul og nytår, så husk at være i god tid med din tidsbestilling.
Smukke negle i julens farver
Stress af fra juletravlheden
Stress af fra juletravlheden

Bliver det lige presset nok op til jul? Sørg for at sætte lidt kvalitetstid af til dig selv – tage en pause fra juletravlheden med f.eks. en afstressende velvære massage eller en skøn ansigtsbehandling. Hos os er der fred og ro – og tid til dig.

Find gaverne hos os

Mangler du hjælp til at få styr på gaverne, så kan vi med ret høj sandsynlighed hjælpe dig. Vi har netop nu lækre gaveæsker fra blandt andet Comfort Zone og SENSAI på hylderne – en er du i tvivl om, hvad der vil vække ægte julelys i øjnene hos modtageren, så er et gavekort altid en sikker vinder.
Find gaverne hos os

Forkæl en du holder af med en behandling:

Lymfedrænage hos Hasseris Skin Lounge

#tidtildig

Hasseris Skin Lounge er dit velvære univers med tid, ro og nærvær. Besøger du os til f.eks. en ansigtsbehandling eller en massage, vil du opleve et pusterum fra juletravlheden, hvor du og dit velvære er i fokus. Forkæl dig selv med en pause hvor der er tid til dig – det vil du ikke fortryde.

Share This