Alt det vigtige – med småt

Cookies og persondatapolitik

Denne cookiepolitik dækker hasserisskinlounge.dk (herefter benævnt “hjemmesiden”). Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der ved hjælp af cookies oplysninger om dig, som anvendes til at  at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside og til at give os informationer om brugen af hjemmesiden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden.

Cookies

Hjemmesiden anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende enheden, huske indstillinger og udføre statistik.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. . Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Ved at slå cookies fra, kan du risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, eller at der måske er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hjemmesiden  indeholder cookies fra tredjeparter:

Vi anvender Google Analytics til at analysere brugen af vores hjemmeside. Google Analytics genererer statistikker og andre informationer om brug af hjemmesiden ved hjælp af cookies, som gemmes på brugernes computere. Den genererede information, der relaterer til vores hjemmeside, anvendes til udarbejdelse af rapporter om brugen af hjemmesiden. Google gemmer og anvender den pågældende information.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Googles privatlivspolitik er tilgængelig på: https://www.google.dk/intl/da/policies/privacy/

De fleste browsere tillader dig at blokere alle cookies, nogle få vil dog kun tillade dig at afvise tredjeparts cookies.

Du kan finde flere informationer om, hvordan cookies virker, og hvordan du administrerer dem på Forbrugerrådets hjemmeside Tænk: http://taenk.dk/gode-raad/tema/privacy-beskyt-dine-private-oplysninger-paa-nettet/cookies-paa-nettet.

Se også her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Yderligere information om cookies og cookiebekendtgørelsen er ligeledes tilgængelig på Erhvervsstyrelsens hjemmeside: http://www.erhvervsstyrelsen.dk/cookies

Vi indsamler kun nødvendige personoplysninger i cookies, herunder din IP-adresse, internetadfærd samt data i forbindelse med udfyldning af kontaktformular. Vi henviser til vores persondatapolitik omkring indsamling og behandling af personoplysninger, som du kan læse herunder.

Persondatapolitik

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos Hasseris Skin Lounge, CVR nr.: 36958650

Som følge af din aftale med klinikken accepterer du denne privatlivspolitik.

Oversigt:
1. Generelt
2. Personoplysninger
2.1 Hvad er personoplysninger?
2.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?
2.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?
2.4 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?
2.5 Retten til adgang til dine personoplysninger
2.6 Retten til berigtigelse af dine personoplysninger
2.7 Retten til sletning af dine personoplysninger
2.8 Ændringer i behandlingen af personoplysninger
3. Kontakt

1. Generelt

Gennem din aftale med klinikken indsamles der personoplysninger om dig.
Disse retningslinjer er udarbejdet ud fra EU’s Databeskyttelsesforordning, som har virkning i Danmark fra 25. maj 2018, samt den nye danske databeskyttelseslov, der supplerer reglerne i databeskyttelsesforordningen og den nuværende persondatalov (samlet ”gældende lovgivning”).

Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

2. Personoplysninger

2.1. Hvad er personoplysninger?

Klinikken beder om dine almindelige kontaktoplysninger, når du bestiller tid til behandling. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, telefon- og mobiltelefonnummer, e-mail mv. De personoplysninger, vi indsamler, bruges til at identificere dig som kunde samt levere de services, du har købt af os. De personoplysninger, vi indsamler i forbindelse med opfyldelsen af aftalen, vil blive opbevaret i vores IT-system og/eller i et fysisk register.

2.2. Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Opbevaring af personoplysninger afhænger af, hvor længe din aftale med klinikken består.
Når du køber en service hos os, har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation på dine aftaler og behandlinger.

Under det løbende aftaleforhold opbevares de oplysninger, vi har indsamlet på dig i vores IT-system, hvorefter personoplysningerne arkiveres.

Dine personoplysninger vil som udgangspunkt efter gældende regler blive opbevaret i klinikken. Ved ophør som kunde i klinikken vil dine personoplysninger blive opbevaret i en periode på 5 år fra udgangen af det regnskabsår, materialet vedrører. Hvis aftalen med dig f.eks. er ophørt november 2017 og regnskabsåret følger kalenderåret, er vi efter gældende regler forpligtet til at opbevare oplysningerne indtil tidligst udgangen af 2022. Når personoplysningerne ikke længere er relevante, og vi ikke er forpligtet til at opbevare dem, vil alle personoplysninger vedrørende dig blive slettet.

2.3. Hvad bruger vi personoplysninger til?
De personoplysninger, vi indsamler om dig i forbindelse med opfyldelse af vores aftale, bruges først og fremmest til almindelig kundeadministration, herunder eksempelvis til opfyldelse af den aftale om behandling, du har indgået med klinikken. Oplysningerne vil som udgangspunkt ikke blive videregivet til tredjepart. Derudover kan vi behandle dine oplysninger, hvis behandlingen er nødvendig for, at klinikken (eller tredjemand) kan forfølge en legitim interesse, medmindre hensynet til dig går forud herfor. Anden videregivelse tillades kun, såfremt gældende lovgivning undtagelsesvis tillader videregivelse af personoplysninger.
2.4. Retten til indsigt i dine personoplysninger

Du har som kunde i klinikken ret til at få klinikkens bekræftelse på, om personoplysninger vedrørende dig selv behandles og i givet fald adgang til personoplysningerne.

Du er tillige berettiget til at anmode om og modtage personoplysninger om dig selv, som du har afgivet til klinikken. Du er desuden berettiget til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.

2.5. Retten til berigtigelse af dine personoplysninger
Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af klinikken uden unødig forsinkelse.
2.6. Retten til sletning af dine personoplysninger

Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet af klinikken uden unødig forsinkelse, hvis klinikken ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger.

Bemærk venligst, at såfremt klinikken i henhold til gældende lovgivning er forpligtet til at opbevare oplysningerne, kan du ikke kræve, at dine personoplysninger slettes.

2.7. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, i klinikkens IT-system eller fysisk i aflåst skab.

Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores behandling af personoplysninger håndteres forsvarligt og under hensyntagen til dine rettigheder som kunde.

2.8. Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Ændres retningslinjerne, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Disse retningslinjer bliver evalueret og om nødvendigt revideret en gang årligt.

3. Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos klinikken, skal du rette henvendelse til Marianne Weinreich Krogshave på e-mail:
hasserisskinlounge@hairtools.dk

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig.

Hvis du ønsker at klage overklinikkens behandling af dine personoplysninger kan dette ske til
Datatilsynet:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Med venlig hilsen
Hasseris Skin Lounge
Kong Christians Alle 37
9000 Aalborg

Senest revideret 1. marts 2020

Brug for hjælp til hudpleje?

Velkommen hos os

Vi glæder os til at se dig i Hasseris Skin Lounge – din skønheds- og velvære klinik med tid, ro og nærvær. Hos os kan du få ansigtsbehandlinger, få lavet negle i gele, akryl eller shellac, fjernet uønsket hår med sugaring eller voks, ordnet bryn og vipper eller slappe helt af med en massage eller kropsbehandling.

Share This