Hasseris Skin Lounge

Her tilbydes alt fra traditionelle ansigtsbehandlinger, negle, hårfjerning med sugaring og velvære massage, - vi har også mulighed for parbehandlinger.

Book en tid


Om os

Marianne

MARIANNE
er uddannet Kosmetiker Assistent med speciale i krops- og ansigtsbehandlinger.

Marianne laver følgende behandlinger: 
Ansigtsbehandling, avanceret hudpleje
Bryn og vipper
Velvære massage
Kropsbehandlinger
Negletekniker fra CND i gelé, acryl og Shellac
Hårfjerning med sugaring
Spray tan
Lash lift

Maja

MAJA
er uddannet Kosmetiker.

Maja laver følgende behandlinger:
Ansigtsbehandling
Bryn og vipper
Kropsbehandling
Velvære massage
Hårfjerning med sugaring
Makeup
Shellac
Lash lift
Spray tan

Stine

STINE 
er uddannet Kosmetiker og under uddannelse til Negletekniker.

Stine laver følgende behandlinger:
Ansigtsbehandlinger
Shellac
Bryn og vipper
Lash lift
Vippe extensions
Kropsbehandling
Velvære massage
Hårfjerning med sugaring
Spray tan.

Yana

YANA 
er uddannet Kosmetolog.

Yana laver følgende behandlinger:
Ansigtsbehandling
Bryn og vipper
Lash lift
Velværemassage
Kropsbehandlinger
Spray tan


Tilsammen er vi et super stærkt team, der supplerer hinanden på bedste vis.

Velkommen i Hasseris Skin Lounge: En klinik der tilbyder luksus ansigtsbehandlinger inklusive vejledning i daglig hudpleje og -produkter, hårfjerning med sugaring, vipper og bryn, vippebuk, massage, hot stone massage, manicure, pedicure, gele negle, akryl negle, shellac, par massage, par behandlinger, make-up og spray tan.

Hasseris Skin Lounge - dit velvære univers med tid, ro og nærvær. 
Behandlinger

Ansigt

Alle vores ansigtsbehandlinger begynder vi med at bestemme hudtype og tilstand - derfor får du altid en behandling hos os, der er individuelt tilpasset netop din hud. Vi afslutter altid med grundig produktvejledning, så du kan forsætte den gode rutine derhjemme.

Negle

Negle

Dine hænder og negle er en del af førstehåndsindtrykket, når du hilser på andre - en del af dit "visitkort" udadtil. Med vores neglebehandlinger får du et flot og elegant resultat, ligesom vi tilbyder masser af muligheder for kreative udsmykninger af neglene.


Fødder

Fødder

Forkæl dine fødder med en pedicure og forskøn dem med enten en Shellac helfarve eller franske fusser. Vores behandlinger til fødder er ren velvære og selvforkælelse - med et smukt resultat.

Bryn og vipper

Øjenbrynene er en del af rammen omkring dit ansigt, og de er med til at fremhæve din naturlige skønhed. Lad os hjælpe dig med at holde dine bryn og vipper i form! Vi tilbyder retning af bryn med voks og pincet, samt farvning af vipper og bryn.


Vippebuk

Træt af at stå med vippebukkeren hver morgen? Vi tilbyder Lash Lift vippebuk inkl. farvning af de øverste vipper. Lash Lift er en skånsom måde at bukke vipperne uden at overbukke, skade eller ødelægge længden på dine vipper.

Vippe extensions

Vippe extensions

Single Eyelash Exstension udføres med de bedste og mest skånsomme produkter på markedet. Vi tager højde for hvad der passer til dig og dine naturlige vipper, således at dine egne vipper ikke bliver belastet. 


Make-up

Få hjælp og inspiration til både din dag- og aften make-up. Vi tilbyder også brude make-up, hvor vi ud fra dine behov og ønsker vælger den make-up, der skal lægges på dagen.

Spray Tan

Få en lækker sommer brun farve hele året rundt, uden striber eller pletter! Vi bruger produkter fra Vita Liberata og  mine.tan/b.tan, som begge er økologiske, parfumefri, parabenefri, alkoholfri og fugtgivende mærker.


Hårfjerning

Vi arbejder med hårfjernings metoden Sugaring fra mærket Perron Rigot. Sugaring kan benyttes på både ansigt og krop, og kan tåles af selv den mest sarte hud, da den ikke indeholder konserveringsmidler eller andre tilsætningstoffer. Ønsker du hårfjerning med almindelig voks, tilbyder vi også dette - vi benytter her voks og plejeprodukter fra Lycon.

Krop & Massage

Hos Hasseris Skin Lounge udfører vi velvære massage, kropsbehandlinger med peeling og indpakning og tilbyder også par massage. Slap af i vores skønne omgivelser og nyd en pause fra hverdagens stress og jag - ren velvære for krop og sjæl.

For gravide

Behandlinger for gravide

 

Er du gravid, kan vi tilbyde dig afslappende behandlinger på vores gravid madras, hvor der er plads til mave og barm. Husk blot at oplyse det, når du booker tid.

Slap af i rolige omgivelser med vores gravid massage, der har en varighed af 45 min. og inkluderer massage af læg, lår, lænd, ryggen, nakke, skuldre samt dekolté og let ansigts/ hovedbundsmassage.

Du kan også vælge en gravid behandling, der har en varighed af 1 time og 45 min. For dig der er gravid efter 1. trimester, tilbyder vi 30 minutters afslappende massage, efterfulgt af kropspeeling og indpakning i maske med Comfort Zone Spa produkter. Mens kropsmasken virker, bliver fødderne frisket op og hele behandlingen afsluttes med lækker cremepleje.
For mænd

Er du mand nok?

Hos os er mænd også velkomne, og vi tilbyder behandlinger til både ansigt og krop. Vi kan f.eks. hurtigt, nemt og smertefrit fjerne hårene i næsen med Caronlab's skånsomme voks. Eller hvad med en afstressende ansigtsbehandling, der både inkluderer voks af næse og ører samt en dybderensende maske? Se udbuddet af behandlinger til mænd under priser - og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at se dig!
Priser

Husk - vi giver 15% studierabat mod forevisning af gyldigt studiekort. Studierabatten kan kun benyttes onsdag og lørdag. Gælder alle behandlinger, undtaget specialtilbud og tillægsbehandlinger

 


Ansigtsbehandlinger

Klassisk ansigtsbehandling: Kr. 580,-
Varighed: 60 min
En ansigtsbehandling, hvor fokus er på helheds oplevelsen og velvære. Huden afrenses, derefter hudanalyse, peeling, retning af bryn, ansigts og decolleté massage, maske og afsluttes med cremepleje og vejledning i produkter.

Klassisk ansigt + Oxygenbehandling: Kr. 799,-
Varighed: 1 time og 30 min
En ansigtsbehandling, hvor fokus er på helheds oplevelsen og velvære. Huden afrenses, derefter hudanalyse, peeling, retning af bryn, ansigts og decolleté massage, maske og afsluttes med cremepleje og vejledning i produkter. Behandlingen inkluderer Oxygen som er en aktiv anti-age behandling, for dig der vil se "her-og-nu resultat". Behandling booster din hud med fugtgivende serum og ren ilt (oxygen), der opstrammer og udglatter huden. Ved en dermaOXY behandling påføres et tyndt lag serum, der blidt indsluses i huden ved hjælp af luft og 90% oxygen. Derved tilføres hud eller hovedbund det aktive serum.

Dybderensende ansigtsbehandling: Kr. 605,-
Varighed: 75 min
For dig der har brug for at få renset ud i urenheder og tilstopninger. Ansigtet afrenses, derefter peeling, enten med damp eller maske, dybderens, retning af bryn, serum og maske, afsluttende creme og vejledning i hjemmepleje.

Skin Regimen frugtsyrebehandling: kr. 605,-
Varighed: 60 min
En behandling hvor effektiviteten er i fokus! /skin regimen/ frugtsyrebehandling er en effektiv 60 minutters behandling, hvor du vil opleve afrens, opstrammende ansigtsmassage, aktiv frugtsyre med /skin regimen/ profesionelle linie. Behandlingen afsluttes med cremepleje, SPF og vejledning. Oplev hvordan effektiv cosmeceutical hudpleje forenes med en duftaroma der har en stressreducerende og afbalancerende effekt.

Comfort Zone Active Lift: Kr. 795,-
Varighed: 90 min
Ansigtsbehandling til den modne kvinde.
Målrettet til kvinder der har passeret klimakteriet og derfor oplever en hud der har mistet sin glans og fylde, - en hud der føles tør og trist. Behandlingen er også meget velegnet til dig, der har været igennem et længere sygdomsforløb eller en kemobehandling med de senfølger, det har. Vi arbejder med de unikke produkter fra Comfort Zone Sublime Skin og med den helt fantastiske ansigtsmassage, som understøtter produkterne, arbejdes der på at stimulere cellerne, bl.a. ved hjælp af aktive peelinger, som genopbygger hudens evne til at binde fugt. Vi genskaber fylde og glød med en specialmaske, som tilfører huden Vitamin PP og Hexapeptide, der har en øjeblikkelig opstrammende og langsigtet effekt. Du får 90 minutters behandling i et stille og roligt tempo, hvor du ligger varmt og godt på vores briks, med stille musik og nærvær fra din behandler. 

BIOeffect Ansigtsbehandling: Kr. 1.095,-
Varighed: 60 min
Ansigtsbehandling med de resultatskabende produkter fra Islandske BIOEFFECT, som har udviklet det eneste plantebaseret EGF (Epidermal Growth Factor) protein i verden. EGF fungere som transportør mellem cellerne og stimulerer produktionen af kollagen og elastin; en proces der nedsættes med alderen og som derfor har brug for en "kick-starter". Du forkæles med afrens, eksfoliering med vulkansk aske og mineraler, Epidermal-Growth-Factor serum og massage, hydrogel-maske og afsluttende cremepleje. Produkterne der bruges i denne professionelle behandling er ca. 50% mere aktive end de almindelige produkter til hjemmebrug. Efter endt behandling får du den resterende aktive BIOEFFECT serum med hjem, så du kan forsætte behandlingen derhjemme.

Wellness ansigtsbehandling: Kr. 735,-
Varighed: 90 min
For dig der gerne vil helt ned i gear og mærke roen indfinde sig. Vi starter med 10 min. velkomstmassage af ryggen, du vendes om og ansigtet afrenses, derefter peeling, dybderens, retning af bryn, massage af ansigts, hals og decolleté, ansigtsmaske, afsluttende produkter og vejledning.

SENSAI Luksus ansigtsbehandling: Kr. 1.045,-
Varighed: 2 timer
15 minutters velkomst massage af ryg og skulder, så du får åndedræt og sind bragt helt til ro. Derefter afrens af ansigt, hudanalyse, peeling, dybderens, retning af bryn, ansigts og decolleté massage. Mens du forkæles med SENSAI's professionelle ansigtsmaske, laves der en lækker hovedbunds- og håndmassage inkl. håndmaske. Behandlingen afsluttes med SENSAI produkter og vejledning.

Oxygen Behandling: kr. 575,-
Varighed: 45 min
Dette er en aktiv anti-age behandling, for dig der vil se et "her-og-nu resultat". Behandling booster din hud med fugtgivende serum og ren ilt (oxygen), som opstrammer og udglatter huden. Ved en dermaOXY behandling påføres et tyndt lag serum, der blidt indsluses i huden ved hjælp af luft og 90% oxygen. Derved tilføres hud eller hovedbund det aktive serum. Behandlingen startes og afsluttes med dermaOXY plejeprodukter.

Oxygen Red Carpet Treatment: kr. 340,-
Varighed: 30 min
Denne DermaOxygen behandling er målrettet øjenomgivelserne, for et friskere og strålende udseende, til dig har brug for at være den bedste udgave af dig selv! Dette er en aktiv anti-age behandling, for dig der vil se et "her-og-nu resultat". Behandling booster din hud med fugtgivende serum og ren ilt (oxygen), som opstrammer og udglatter huden. Ved en dermaOXY behandling påføres et tyndt lag serum, der blidt indsluses i huden ved hjælp af luft og 90% oxygen. Derved tilføres hud eller hovedbund det aktive serum.
Behandlingen startes og afsluttes med dermaOXY plejeprodukter.

Microdermabrasion / diamantslibning: Kr. 340,-
Varighed: 30 min
Ved en MicrodermaBrasion Diamant peeling fjerner man blidt det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs. Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en fastere, glattere og yngre hud med masser af glød. Derudover mindsker behandlingen rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering. Behandlingen er incl. afrens af huden og afsluttende cremepleje med dermaOXY special produkter.

Oxygen + Microdermabrasion: Kr. 840,-
Varighed: 60 min
En af vores mest effektive og anti-age ansigtsbehandlinger! I denne behandling får du en lækker hudslibning med vores microdermabrasion, der forbereder din hud på den aktive serum der bliver boostet ned i din hud. Derefter stimuleres huden med Oxygen behandling. Behandlingen startes og afsluttes med dermaOXY plejeprodukter og vejledning i hjemmepleje.

Teenage ansigtsbehandling: kr. 495,-
Varighed: 60 min
Op til 18 år.
Ansigtsbehandling med fokus på eventuelle urenheder og vejledning på et sprog en teenager kan forstå :-)

45 min. hud analyse: Kr. 420,-
Varighed: 45 min
Fokus vil være på hudtype og tilstand og den rette vejledning i produkter og deres anvendelse.  Vi tilbyder dig: - Afrens - Peeling - Hudanalyse - Maske tilpasset hudtype/tilstand - Afsluttende creme - Vejledning i hjemmepleje.  Ved køb af 3 produkter i forbindelse med behandlingen, er denne uden beregning.
Bemærk, at denne behandling ikke indeholder ansigtmassage, retning af bryn eller dybderens, men dette kan tilkøbes ved booking.

Dybderens af ryg: Kr. 420,-
Varighed: 45 min
Afrens af ryg, peeling, dybderens af urenheder og tilstopninger, maske og afsluttende creme.

Wellness ansigtsbehandling for 2 personer: Kr. 1.255,-
I vil blive behandlet i vores hyggelige dobbelt-rum af 2 behandlere.  I forkæles med: Afrens og peeling, hudanalyse, retning af bryn, ansigts og decollete massage, maske samt hovedbunds massage, afsluttende produkter og produkt vejledning.


Negle

Gele eller akryl negle, naturlig eller med fransk kant: Kr. 685,-
Negleforlængelse - naturlig eller med Fransk kant.

Gele eller akryl negle med glimmer eller dekoration: Fra Kr. 710,-
Negleforlængelse med farvet gele/akryl eller glimmer.

Forstærkning af egne negle, naturlig eller fransk kant: Kr. 550,-
Forstærkning i gele eller akryl, her bliver neglene ikke forlænget.

Forstærkning af egne negle med glimmer eller dekoration: Kr. 575,-
Forstærkning i gele eller akryl med glimmer og/eller dekoration, her bliver neglene ikke forlænget.

Balancering naturlig eller med fransk kant: Kr. 550,-
Akryl eller gele neglene files i form og støbes op igen, således at neglens balance genskabes.

Balancering med farve eller glimmer: Kr. 575,-
Akryl eller gele neglene files i form og støbes op igen, således at neglens balance genskabes. Ønsker du en shellac lakering skal dette tilvælges af hensyn til tiden.

Backfill inden 3 uger: Kr. 420,-
Opfyldning af gele eller akryl, tilfilning af længde og ny topcoat.

Reparation af en negl: Kr. 85,-

Reparation af en negl i forbindelse med behandling: Kr. 50,-

Aftagning af gele eller acryl inkl. mini-manicure: Kr. 399,-
Acryl eller gele files af, naturneglen files i form og neglebånd og negle plejes med olie og creme.

Shellac - Helfarve: Kr. 365,-
Inkl. evt. dekoration af max 2 negle samt tilretning af negle og neglebånd. Har du Shellac på neglene i forvejen og ønsker at vi skal aftage dette skal du vælge behandlingen: Shellac helfarve + aftagning.

Shellac helfarve med MAX Bling: Kr. 399,-
Når du ønsker glimmer/dekoration på alle negle! Inkl. tilretning af negle og neglebånd. Dette er for dig der ønsker glimmer, håndmalet dekoration eller anden udsmykning af alle 10 negle i forbindelse med din Shellac behandling. Har du Shellac på neglene i forvejen og ønsker at vi skal aftage dette, skal du tilvælge dette.

Shellac Fransk kant: Kr. 400,-
Inkl. tilretning af negle og neglebånd.

Manicure 30 min: Kr. 295,-
Peeling af hænder og underarme, tilretning af neglebånd, filning og polering af negle, afsluttes med let håndmassage.

Luksus manicure: Kr. 420,-
Aromatisk og plejende håndbad, peeling af hænder og underarme, maske, tilretning af neglebånd, filning og polering af negle, afsluttes med håndmassage.

Aftagning af Shellac inkl. mini manicure/pedicure: Kr. 235,-
Vi aftager nænsomt din Shellac på en professionel måde og afslutter med at file neglene i form, tilretter neglebånd og giver dine hænder og negle plejende creme/olie.


Fødder

Franske Fusser: Kr. 400,-
Franske fusser lavet i Shellac. Har du gammelt Shellac på, så husk at booke til aftagning, afht. den afsatte tid.

Shellac helfarve fødder: Kr. 365,-
Shellac i en helfarve på fødder incl tilretning af negle og neglebånd. Har du Shellac på neglene i forvejen, så husk at vælge aftagning af gammelt produkt, af hensyn til tiden.

Lille pedicure 30 min: Kr. 340,-
Afvaskning af fødder med varme vaskeklude, filning af hård hud med håndfil, tilretning af negle og neglebånd. Afsluttes med negleolie/creme og polering af negle.

Luksus Pedicure 60 min: Kr. 525,-
Fodbad, peeling af fødder og underben, fjernelse af hård hud på fødder med håndfil,fugtplejende maske, filning, tilretning af negle og neglebånd og polering af negle. Afsluttes med let fodmassage.OBS: ønsker du afsluttende Shellac, skal dette tilvælges.


Hårfjerning

Bemærk: Vi udfører kun intimhårfjerning på kvinder.

Sugaring Brazil, første gang eller over 8 uger: Kr. 550,-
Denne behandling skal du vælge hvis det er første gang du skal have lavet brazil eller at der er gået over 2 mdr siden sidst. Hårene skal være minimum 5 mm. lange eller 3 uger siden sidste barbering og helst ikke længere end 1,5 cm., i så fald anbefaler vi, at du trimmer hårene inden din behandling. Der bliver sat ekstra tid af til denne behandling, for at give dig den bedste oplevelse!

Sugaring brazil: Fra kr. 470,-
Hårfjerning med sugaring i intimområdet. Hårene skal være minimum 5 mm. lange eller 3 uger siden sidste barbering og helst ikke længere end 1,5 cm., i så fald anbefaler vi, at du trimmer hårene inden din behandling.

Sugaring Brazil, inden 2 uger: Kr. 315,-
Denne pris gælder kun hvis den forrige brazil er lavet hos os.

Sugaring Brazil, inden 3 uger: Kr. 365,-
Denne pris gælder kun hvis den forrige brazil er lavet hos os.

Sugaring - 1/2 ben inkl. bikini: Kr. 420,-
Hårfjerning med sugaring, fra fod til og med knæet, inklusiv bikinilinien. Har du meget vanskelige hår, bedes du ringe og bestille din tid, så sætter vi lidt ekstra tid af.

Sugaring - 1/1 ben inkl. bikini: Kr. 630,-
Hårfjerning med sugaring, fra fod og op, inklusiv bikinilinien.
Har du meget vanskelige hår, bedes du ringe og bestille din tid, så sætter vi lidt ekstra tid af.

Sugaring bikini: Kr. 260,-
Hårfjerning med sugaring i bikinikanten.

Sugaring af balder: Kr. 260,-
Hårfjerning både på og imellem balder.

Sugaring af arme: Kr. 420,-
Hårfjerning med sugaring på armene, fra skulder og ned.

Sugaring af axil/armhule: Kr. 260,-
Hårfjerning med sugaring af armhule. Hårene skal være minimum 5 mm. lange eller 2-3 uger efter sidste barbering.

Sugaring af ansigt inkl. retning af bryn: Kr. 420,-
Sugaring i hele ansigtet inkl. retning af bryn med voks. Fjerner alle dun og grovere hår.

Sugaring af overlæbe + underlæbe: Kr. 155,-

Sugaring hage: Kr. 155,-

Sugaring hage + overlæbe + underlæbe: Kr. 240,-

Sugaring overlæbe + hage + kinder: Kr. 260,-
Nænsom hårfjerning med sugar af overlæbe, hage og kinder (til og med kindben).

Voks armhule: Kr. 105,-

Voks hage + overlæbe + underlæbe: Kr. 155,-

Voks overlæbe + underlæbe: Kr. 105,-

Voks hage: Kr. 105,-

Voks næse: Fra kr. 105,-
Vi fjerner de små hår i næsen med voks i et snuptag :-)

Voks hage inkl. kæbelinie + overlæbe + underlæbe: Kr. 175,-


Bryn og vipper

Ret bryn med voks/pincet: Kr. 105,-

Farvning af bryn + retning af bryn: Kr. 210,-
For ekstra forkælelse har du mulighed for at tilvælge special øjenmaske, som reducerer fine linier og rynker og bekæmper hævelse og poser under øjnene for et mere klart og frisk udtryk.

Farvning af vipper: Kr. 105,-

Farve/ret vipper og bryn: Kr. 290,-
Farvning af vipper og bryn samt retning af bryn med voks/pincet.

Ret og farve af bryn inkl. plejende øjenmaske: Kr. 315,-
Vi farver dine bryn i en farve der er tilpasset til netop dig og derefter rettes brynene med voks og pincet i en smuk form. Mens du behandles, påføres en aktiv øjenmaske, som opstrammer, fugter og virker dæmpende på hævelser, så du er klar til at møde verden igen!


LashLift Vippebuk

LashLift vippebuk uden farvning af vipper: Kr. 399,-
Varighed: 45 min

LashLift vippebuk inkl. farvning af øverste vipper: Kr. 450,-
Varighed: 60 min

OBS: Undgå helst at komme med mascara på, da det nedsætter effekten af vippebukket.


Vippe Extensions

Vippe extension Single eyelash: Kr. 895,-
Varighed: 2 timer og 15 min
Behandlingen udføres af Stine, som blev uddannet vippetekniker hos Lash Company tilbage i April 2016.

Vippe extension Stor Opfyldning: Kr. 545,-
Varighed: 1 time og 30min
Opfyldning af single eyelash extension indenfor 4 uger efter nyt sæt.
Udvoksede vipper fjernes og nye vipper påsættes.

Vippe extension medium opfyldning: Kr. 445,-
Varighed: 1 time og 15 min
Opfyldning af single eyelash extension indenfor 3 uger efter nyt sæt.
Udvoksede vipper fjernes og nye vipper påsættes.

Vippe extension lille opfyldning: Kr. 345,-
Varighed: 1 time
Opfyldning af single eyelash extension indenfor 2 uger efter nyt sæt.
Udvoksede vipper fjernes og nye vipper påsættes.


Krop & Massage

Massage 30 min: Kr. 299,-
Varighed: 30 min
Velværemassage på fx ryggen.

Massage 45 min: Kr. 399,-
Varighed: 45 min
Velværemassage på fx. hele bagsiden af kroppen.

Massage 60 min: Kr. 525,-
Varighed: 60 min
Helkrops velværemassage - ren afslapning!

Ansigts- og hovedbundsmassage: Kr. 315,-
Varighed: 30 min
Afstressende ansigts-og hovedbundsmassage med Comfort Zone's aromatiske produkter, der har en afstressende og beroligende effekt. Du får en let afrensning af huden, en skøn massage af ansigt og hovedbund, afsluttes med afvaskning af huden og cremepleje.

Fodmassage: Kr. 299,-
Varighed: 30 min
Massage af fødder og underben

Håndmassage: Kr. 299,-
Varighed: 30 min.
Massage af hænder og underarm

Comfort Zone Body Wrap: Kr. 840,-
Varighed: 120 min
120 min. kropsbehandling i Comfort Zone Body Strategist Spa produkter. Du får 45 min. massage af ben og ryg, derefter kropspeeling og indpakning i kropsmaske tilpasset efter behov. Let ansigt/hovedbundsmassage udføres imens og behandlingen afsluttes med hot towels og cremepleje. Comfort Zone Body Wrap er en ideel behandling forår eller efterår, hvor ikke kun ansigtshuden skal omstille sig til en ny sæson, men også kroppen. 2 timers total velvære med dig i fokus i vores rolige lokaler.

Helkropsmassage for 2: Kr. 1.025,-
Varighed: 60 min
Afslappende 60 min helkropsmassage for 2 personer. Massagen udføres af 2 behandlere på samme tid.

OBS: Den angivne krop og massage behandlings varighed er inklusiv af og påklædning.


Behandlinger for gravide

 

Gravid Massage: Kr. 399,-
Varighed: 45 min
Velværemassage af hele bagsiden af kroppen, mens du ligger på vores specialmadras med plads til mave og barm, afsluttes med blid massage af décolleté og hovedbund.
Udføres efter 1. trimester

Gravid behandling: Kr. 735,-
Varighed: 1 time og 45 min
For dig der venter en baby og er gravid efter 1. trimester, tilbyder vi 30 minutters afslappende massage, efterfulgt af kropspeeling og indpakning i maske med Comfort Zone Spa produkter. Mens kropsmasken virker, bliver fødderne frisket op og hele behandlingen afsluttes med lækker cremepleje.

Bemærk: I behandlingerne for gravide vil der blive booket en gravid madras med plads til mave og barm.


Spray tan

Spray tan: Kr. 219,-

Spray tan 2 personer: Kr. 175,-/ pr. person

Spray tan 3 personer: Kr. 150-/ pr. person

OBS - Inden din behandling:
For optimal behandling, er det vigtigt at du exfolierer dig dagen før, samt ikke påfører af creme eller olie på dagen. Og for så vidt muligt ingen makeup på dagen, hvor behandlingen udføres.

Det er en fordel at tage løstsiddende mørkt tøj på til efter behandlingen.

Du kan under behandlingen vælge at låne engangstrusse eller have dit eget undertøj på.

OBS: Hvis du skal have flere behandlinger i forbindelse med din spray tan, skal behandlinger være FØR spray tan, da farven vil forsvinde.


Behandlinger for mænd

Ansigtsbehandling for mænd: Kr. 550,-
Afrens, peeling, retning af bryn, voks af øre og næse, dybderensende maske, afsluttende produkter og vejledning i hjemmepleje.

Dybderens af ryg 45 min: Kr. 420,-
Afrens af ryg, peeling, dybderens af urenheder og tilstopninger, maske og afsluttende creme.

Sugaring af mave (bryst, skuldre): Kr. 525,-
Hårfjerning med sukker.

Sugaring af ryg (lænd, skuldre): Kr. 525,-
Hårfjerning med sugaring på lænd, ryg og skuldre.

Voks af øre: Kr. 105,-
Hurtigt og nemt fjerner vi troldehårene i øret :-)

Voks næse: Fra kr. 105,-
Vi fjerner de små hår i næsen med voks i et snuptag :-)


Make-up

Dag make-up: kr. 315,-
Varighed: 30 min.
Dag make-up med concealer, foundation, pudder, 2 øjenskygger, mascara, let rouge, let lipgloss.

Aften make-up: Kr. 525,-
Varighed: 60 min.
Aften make-up indebærer concealer, foundation, fast eller løst pudder, 2-3 øjenskygger, flydende eller fast eyeliner, mascara, rouge, læbestift.

Brude Makeup inkl. 1 prøve make-up: kr. 1.800,-
Brude make-up er inkl. 1 prøve make-up, hvor vi ud fra dine behov og ønsker vælger den make-up, der skal lægges på dagen.
Vi arbejder med Sensai make-up og airbrush teknik.
Vi kører gerne ud på selve dagen, inden for en radius af 20 km fra Aalborg.


Kampagner/tema

Konfirmand pakke 1: Kr. 449,-
Shellac helfarve eller fransk lakering på hænder og lækker naturlig spraytan på hele kroppen.
Vi anbefaler spraytan 2 dage før den store dag.
Vigtig info vedr. spraytan: Brug en peeling/bodyscrub dagen før, husk ingen body lotion, deodorant og make-up på dagen og medbring gerne løstsiddende, mørkt tøj og en paraply i tilfælde af regnvejr :-)

Konfirmand pakke 2: Fra kr. 698,-
45 minutters ansigtsbehandling med fokus på fugtpleje og eventuelle urenheder, så du kan stråle mest muligt på din store dag, inklusiv ret bryn, og Shellac i en helfarve eller Fransk lakering.
Produkter

Produkterne vi bruger i Hasseris Skin Lounge:

Inspireret af en søgen efter uendelig skønhed, kombinerer SENSAI avanceret hudplejeteknologi med den enestående styrke i sin værdifulde signatur-ingrediens, Koishimaru Silk. Denne enestående fusion af videnskab og natur arbejder harmonisk sammen med kroppen for at skabe en perfekt silkeblød hud, der fremhæver den enkelte kvindes unikke skønhed.

SENSAI Saho

Et liv i uendelig skønhed begynder med en perfekt silkeblød hud. For at opnå dette resultat, anbefaler SENSAI et unikt hudpleje-ritual kaldet Saho, som er skabt for at optimere fordelene ved alle SENSAI produkter. Inspireret af den traditionelle etikette i den japanske te-ceremoni, anviser SENSAI Hudpleje Saho os, hvordan alle kan få den smukkeste hud ved at følge enkelte daglige hudplejerutiner:

”Dobbelt Rensning. Dobbelt Fugttilførsel. Dobbelt Påføring”.

Rutinen gør din hudpleje mere effektiv, er både let at huske og gennemføre – og den giver både velvære og optimale hudpleje-resultater.

Comfort Zone

Italienske Comfort Zone blev grundlagt i 1996, i Parma, som en professionel hudplejeafdeling i Davines Group, der er en familieejet virksomhed ejet af Bollati-familien. Hvad der begyndte som et forskningslaboratorium og produktionssted for udviklingen af højkvalitets formler, er vokset til et internationalt prisbelønnet spa-brand med en bred vifte af eksklusive, resultatorienterede spa-behandlinger og hjemmeplejeprodukter.

Comfort Zones behandlinger handler om at ære huden og kroppen, og om den rolle behandleren har. Der er nøglen til skønhedsbalance - huden og kroppens sundhed.

SKIN is our focus. SCIENCE is our guide. SOUL makes our offer unique.

Skin Regimen

SkinRegimen-serien er designet til at imødekomme moderne multi-taskere, og særligt millennials, som lever i nutidens hurtige spor og konstant er online og på forkant. Skin Regimen er til byboere, som ønsker at være den bedste version af dem selv samtidigt med, at de klarer dagligdagens stress og forurening - de uundgåelige, kritiske faktorer, som er forbundet med et liv i byen. Skin Regimen er et moderne hudplejesystem, der er klinisk bevist til at kunne reducere effekterne fra ældning forårsaget af stress og livsstil - både hvad angår hud og sind. Serien består af unisex produkter, som kan mikses og matches i et brugerdefineret 4-trins program: forbered, genopret, korriger og nulstil.

BIO EFFECT

Behandling og salg af de resultatskabende produkter fra Islandske BIOEFFECT, som har udviklet den eneste plantebaseret EGF (Epidermal Growth Factor) protein i verden. EGF fungere som transportør mellem cellerne og stimulere produktionen af kollagen og elastin, en proces der nedsættes med alderen og som derfor har brug for en "kick-starter".
Med 7 enkle ingredienser sikrer islandske BIOEFFECT EGF Serum dig en smuk hud med glød og udstråling, udsætter ældningprocessen og er skabt uden unødvendige kemikalier, tilsætningsstoffer, parabener og konserveringsmidler.

Vita Liberata spray tan er et økologisk, parfumefri, parabenefri, alkoholfrit og fugtgivende mærke. Med Vita Liberata kan vi hjælpe dig med at få en lækker sommer brun farve hele året rundt, uden striber eller pletter.
Find os

Hasseris Skin Lounge · Kong Christians Allé 37 · 9000 Aalborg
CVR nr. 36958650

Tel.: 20 33 83 60
E-mail: hasserisskinlounge@hairtools.dk

Bemærk: Indkørsel via Dronning Christines Vej / Hr. Hennekes Vej

Åbningstider:

Mandag: Lukket
Tirsdag: 9.00 - 21.00
Onsdag: 9.00 - 18.00
Torsdag: 9.00 - 18.00
Fredag: 9.00 - 18.00
Lørdag: 9.00 - 13.00